Možná cukrovka?

edithp
5. dec 2020

Ahojte, chcem sa opýtať, tých ktorí mate cukrovku alebo niekoho poznáte s cukrovkou,aké sú príznaky, také reálne, nie tie co nájdem na internete. Poprípade ci ste mali pred tým nejaké podozrenie, že máte cukrovku, aké ste mali pred tým symptómy.
Ide o to, ze vzdy keď zjem niečo sladké, tak sa mi začne točiť hlava,príde na mňa nával tepla, a cítim sa úplne dezorientovane. Stáva sa to len keď zjem niečo sladké. Celkom mam strach, pretože moja kolegyňa mi nahovorila, že to mozu byť príznaky cukrovky.

heleninamama
5. dec 2020

@edithp Zachovajte pokoj. To máte len orgazmus zo sladkostí 😂

edithp
autor
5. dec 2020

@heleninamama 🤣🤣🤣 dúfam..

lilke
5. dec 2020

@edithp cukor vyplavuje minerály, asi preto taká reakcia.
ale taký základ diabetu, pri neliecenom je potreba veľa piť a hlavne veľa-vela močiť.

majamat
5. dec 2020

@edithp tie priznaky na nete budu dost realne. no mnohe, az na nejake malickosti, su dost vseobecne a vyskytuju sa pri mnozstve ochoreni.

ak si to chces sama overit a nevies ak, jednoducho si kup testovacie pruzky na moc, ktore testuju cukor, pri cukrovke je v moci zvyseny cukor.

este ma zaujima, ako presne to u teba prebieha. co sladke zjes, kedy sa objavi tocenie hlavy, kedy odoznie, co medzitym robis? mas dalsie prejavy?

struhanka
5. dec 2020

@edithp Časté močenie, neustály pocit smädu, hoci som vypila veľa tekutín, chudnutie, celková únava. Ak máte nejaké podozrenie, stačí zájsť k svojmu všeobecnému lekárovi na odber krvi.

horalka1986
6. dec 2020

Priznaky na nete ktore si precitas su identicke s realom. Velky smad, caste mocenie, extremna unava.

majamat
6. dec 2020

aj chudnutie, ak to trva dlshie.

loginexistuje
6. dec 2020

unava divny pot nic som nevladala caste infekty mocovych ciest vela som pila svrbelo ma telo a odpadla som bola z toho cukrovka

zdenka13
7. dec 2020

@edithp nepoznám prejavy ale viem, ako znížiť cukor prírodnou cestou 😊👏 ak to niekoho zaujíma a chce a tým zabojovať, ozvite sa 😊

biba79
8. dec 2020

@zdenka13 a viete aj ako ho regulovať? Ja mám nízky cukor aj nízky tlak. Mám mdloby, hmlisté videnie až dokonca nevidím ledva dopredu do strán akoby hmla. Musím hneď zjesť sladké a vodu. Po pôrode mi dokonca trpol jazyk. Tieto výkyvy mám 4 roky od pôrodu. Počas kojenia to nik nechcel riešiť. Vďaka

zdenka13
8. dec 2020

@biba79 a
Áno, viem vám i v tomto pomôcť. Napíšte mi kľudne IP, je to na dlhšie 😊

ddd333
11. sep 2021

@zdenka13 akoooooo👏