Ahojte, chcem sa opýtať, tých ktorí mate cukrovku alebo niekoho poznáte s cukrovkou,aké sú príznaky, také reálne, nie tie co nájdem na internete. Poprípade ci ste mali pred tým nejaké podozrenie, že máte cukrovku, aké ste mali pred tým symptómy.
Ide o to, ze vzdy keď zjem niečo sladké, tak sa mi začne točiť hlava,príde na mňa nával tepla, a cítim sa úplne dezorientovane. Stáva sa to len keď zjem niečo sladké. Celkom mam strach, pretože moja kolegyňa mi nahovorila, že to mozu byť príznaky cukrovky.
@heleninamama 🤣🤣🤣 dúfam..
@edithp tie priznaky na nete budu dost realne. no mnohe, az na nejake malickosti, su dost vseobecne a vyskytuju sa pri mnozstve ochoreni.
ak si to chces sama overit a nevies ak, jednoducho si kup testovacie pruzky na moc, ktore testuju cukor, pri cukrovke je v moci zvyseny cukor.
este ma zaujima, ako presne to u teba prebieha. co sladke zjes, kedy sa objavi tocenie hlavy, kedy odoznie, co medzitym robis? mas dalsie prejavy?
Priznaky na nete ktore si precitas su identicke s realom. Velky smad, caste mocenie, extremna unava.
aj chudnutie, ak to trva dlshie.
unava divny pot nic som nevladala caste infekty mocovych ciest vela som pila svrbelo ma telo a odpadla som bola z toho cukrovka
@zdenka13 a viete aj ako ho regulovať? Ja mám nízky cukor aj nízky tlak. Mám mdloby, hmlisté videnie až dokonca nevidím ledva dopredu do strán akoby hmla. Musím hneď zjesť sladké a vodu. Po pôrode mi dokonca trpol jazyk. Tieto výkyvy mám 4 roky od pôrodu. Počas kojenia to nik nechcel riešiť. Vďaka
@edithp Zachovajte pokoj. To máte len orgazmus zo sladkostí 😂