Môžete ležať na bruchu po cisárskom reze?

mamami3
5. máj 2014

Som 1,5 roka po porode (cis.rez) a nemozem lezat na bruchu. Ked si lahnem, boli ma prava strana bruchu a vystreluje mi to do krizov. Mam pocit akoby ma tam stale nieco tahalo. Mavam obdobia ked ma nic neboli, aj 2 tyzdne to bolo ok a teraz uz viac ako mesiac sa neda. Prve mesiace po porode som si hovorila, z sa to upravi, ale uz sa mi zda ze je to naozaj dlho. U gyn.som bola, hovori ze z jej hladiska vyzera byt vsetko v poriadku. Mate s tym skusenost?

mokon
5. máj 2014

Ja som sa otočila ešte na pôrodnej sále so súhlasom primára a spávam tak vždy - bez problémov - takže Ti neviem poradiť.

janinah
5. máj 2014

toto nepoznám,choď ešte na chirurgiu,môže to byť niečo,čo ani nesúvisí s cisárskym

katulienkax
5. máj 2014

Ahoj nebolelo mohla som ležať hneď od začiatku spočiatku nešlo len kvôli kojeniu ale potom v pohode nic netahalo ani nebolelo. Určite to nie je v poriadku.

veriiii
5. máj 2014

hmm, nemozu to byt zrasty?

tova
6. máj 2014

mozu to byt zrasty, aj mna tak niekedy picha, taha na jednej strane kde sa mi otvoril steh po cisarskom, pol roka, rok je ok, potom trocha boli a zase ok, bola som aj na sono aj gyn. vsetko ok. ked to mas vkuse rok, dva tak niekedy treba znova otvorit a povyberat zrasty

bronia13
6. máj 2014

aj mne sa zda ze zaraz mozno par dni po porode som urcite zacala uz spavat na bruchu kedze je to moja oblubena poloha a uz som sa nemohla dockat keby budem moct, mala som 3 cisarske a ani po jednom som nemala take problemi.......

siska53
6. máj 2014

Som sice po 2cisarskych,po nich som nic take nepocitovala,ale mam nieco podobne vlastne po operacii zlcnika s pruhom. Ked spim na bruchu,tak citim tu ranu v oblasti pupka,kde mi operovali pruh. Tiez som bola na kontrole,vraj je to v poriadku,ta rana. Tak to neriesim,akurat je to neprijemne.
a pamatam si,ze po operacii srdca v 5.rokoch som este aj v 9 ci 10 roku pocitovala bolest na reze.