Môžeme mať pohlavný styk po zápale vaječníku?

onino
13. mar 2014

po zapale vajecniku sa mi zas vratil zapal na vajecniku.lekar mi dal antibiotika, ktore musi brat aj manzel.z tym ze nemozeme mat pohlavny styk kym nebudu vysledky negativne.bude to trvat necele 2 mesiace.chcela by som od vas radu, ci to nebude vadit, ked to bude z kondomom?

sisaha
13. mar 2014

@onino bude. povedal bez sexu, tak bez sexu.. ani jeden styk nie je sterilny..., vagina nie je sterilna, ani kondom nie je sterilny... takze ak sa chces poriadne preliecit, tak 2 mesiace sa da vydrzat nie?

lili_mia
13. mar 2014

@onino manžel možno nechtiac na Teba prenáša nejakú baktériu a tá sa môže dostať aj na jeho ruky pri manipulácii penis a kondóm .. ja by som si dala pauzu aj od orálu, aj prstovania, nikdy nevieš čo za potvora sa kde presunula a veľmi ľahko ju dostaneš znova dnu do vagíny .. pridaj pitie alchemilkového čaju, aby sa poriadne preliečilo

agatky
13. mar 2014

kondom ti to moze len zhorsit 🙂 vlastna skusenost

onino
autor
13. mar 2014

@sisaha no da sa vydrzat,len ma napadla ta moznost z kondomom ,ved vtedy by sa asi nemali prenasat tie bakterie.ved to je jakeby ochrana,nie?

onino
autor
13. mar 2014

@lili_mia dakujem, budem ho pit.
@agatky dakujem za info ,no tak mi nic neostava

agatky
13. mar 2014

zapal neni sranda a hlavne ked sa ti vracia. niekolko rokov som sa toho nemohla zbavit. drz sa a prajem vela sil 🙂

bianca
13. mar 2014

@onino pokial si nebude nakladat kondom so sterl.rukvicama v sterilnom prostredi a styk nebudete mat v serilnej miestnosti na sterilnej posteli tak je to stale o tom istom.Som si myslela ze prispevok od @sisaha je napisany dost jasne

kveta
13. mar 2014

@onino Bez sexu. Pri sexe sa zahrievaju genitalie a to vedie k mnozeniu mikroorganizmov. Preto mate zakazany sex.