Ahojte, mam covid 8. den, uz sa to zlepsuje, dcera 3 rocna zacala mat teraz slabe priznaky, zvysena teplota. Chcem sa spytat, mozme od nej teraz znova ochoriet, ked nas rodicov to uz prechadza? Dakujem za odpovede.
Nie,brat mal tiež že postupne ,švagriná,potom on a keď už pomaly končila karantena,vyšli im dcéry pozitívne s príznakmi ,nemusíš mať obavy
nie to sa bat nemusis, to az po nejakej dobe, niekolko mesiacov, ale hned takto vobec nie, takze sa neboj 🙂
Nie,ved ona to dostala od vas.
Dakujem pekne za odpovede, ano mala to chytila od nas, prvy bol muz, potom o par dni ja a teraz po tyzdni dcera. Bojim sa, lebo som mala dost vysoke teploty, len som lezala... tak by som nechcela znova "padnút" naspat.
Kolegyna dostala opat po asi 2 mesiacoch. A ma ovela tazsi priebeh ako prvy krat.
Ja som dostala po 3 tyzdnoch od doliečenia sa z prvého, muz tiez, najprv som to doniesla ja potom on
@polovnicka92 Ja este nie som uplne zdrava, mam 8. den covid, este stale som slaba , lezim. Nemam este cuch ani chut...
Určite budeš ešte pozitívna,hlavne keď si mala príznaky,mama bola na pcr ešte 4tt po,otec bol 2m ale on bol v nemocnici az
@polovnicka92 to je hrozne, a mali ste to horsie?
@didi2102 dakujem, mam este silny kasel a cuch a chut stale nemam.
Tak potom sa ozaj nemáš čoho bat , nech vám to čím skôr prejde
@didi2102 dakujem pekne
napriklad mam kamosku ktora mi pisala, ze aj muza mala pozitivneho deti to obislo a az ked on bol negativny na nu to preslo. takze je to take individualne 🙂
Nie, ja som sa nenakazlila od svokrovcov s ktorými bývame ani 3 mesiace po mojom covide
On mal prvy priebeh viacmenej v pohode kusok kasel a nadcha mna to polozilo viac, druhy som mala este horší a on ako ja prvý, pri oboch sme hned brali aj antibiotika 🙂 myslím qle ze Vasa situácia je ina, tu je minimálna môžnost ze sa Vam to vráti 🍀 kludne zvyste aj cecko a decko plus kolostrum je super
myslite ze je to vsetko o tej nasej imunite? ze su ludia ktori sa nenakazia ani keby co bolo? 🙂
Toto nie, ved mas este prebiehajuci covid, protilatky ti stupaju, takze nakazena stale si... covid co viem dostali ludia uz po 3-4 tyzdnoch (velmi vynimocne!!), ale to uz boli zdravi medzi tym.