Ahojte, mam blby problem ale problem, v nedelu vecer som si urobila bagetku s maslom, s varenym vajcom, salatovymi listami, s dijonskou horcicou a tvrdym syrom..dala som si to pekne zabalene v potravinarskej folii do chladnicky a je tam do dnes tj do utorka....mam to zajtra zjest? Tj stredu rano? Este by ste to zjedli ci vyhodili?
Hahaha dobrý vtip
Ja by som pockala kym nebude zelena 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Nebud sebecka a daj to potomkovi zajtra na desiatu..snad sa o taku dobrotu podelis;)
A akoze ked je zabalena vo folii, a chladnicka chladi ako ma, tak tomu nic nebude, ale tak uz ani to vajco nebude najpeknejsie..nejedz to. Nebud zgrlos, hod slepkam/do kosa...
byt, ci nebyt.. no a teraz vazne - dokedy mozeme hlasovat? do piatka?
Určite zjesť a zajtra založiť tému ,mam hnačku ako lion,aký toaletný použiť? Bože však ju vyhod do koša a urob si ďalšiu...na budúcu nedeľu bude fajnova podľa mňa..
Inak nasla som od soboty uhorkovy salat v chladnicke, pekne je zabaleny v dozicke, dojdi si....k tej bagete bude perfektny
@victory7897 nie, otazka bude zniet - vytriet? vysprchovat? 😂
Ja nezvyknem do ludi rýpať ale čo je už toto za diskusiu?😃😃😃.Ja mám tiež v chladničke kadečo ale riešiť to tu ci to mám zjesť alebo vyhodiť si ozaj netrúfam.
Porozmyslaj este taky tyzden a potom je to uz jasna vec-ak na teba zmurkne, tak ju mas zjest😉
😂😂😂
Ale som sa pobavila. Super tema 👍👍👍
Keď sa to tak vezme, to čo predávajú na pumpach a pod.ma aké dátumy....a ešte možno pár krát prelepene 😒 ak ti je moc ľúto to vyhodiť, vysmar vajce a syr, daj si čerstvý. Ale ak už chytil pleseň, bude to de luxe 😀 a zober si do práce živočíšne uhlie
Clovek nevie,ci sa ma smiat,alebo plakat...tu je tolko adeptov na respondentov do relacie aj mudry schybi...
@luci550 a teraz som už na mk videla fakt všetko...normálne ma udrbalo do štvrtej galaxie, že už ľudia riešia na nete čo zjesť a čo nie. Veď obzriem, ovoniam, zapnem mozog, zariadim sa. Blíži sa koniec mesiaca, neverím, že ťa niekto ešte tromfne v súťaži o najabsurdnejšiu otázku mesiaca máj a zároveň si horúcim kandidátom na jednobunkovca roka 2017 🙄 Ale aby si nepovedala, že sa neviem vyjadriť - smelo zjedz, prinajhoršom ti zrýchli krok. A nikdy nevieš, z čoho priberieš.
toto bude najdiskutovanejsia tema na koniku.. no a teraz si predstavte, ze nejaky zaujemca o reklamnu kampan kontaktuje modry konik a chce to prebrat, ake su tu cielove skupiny a co sa tu najcastejsie prebera.. ako myslim, ze by bol dost prekvapeny 😅
Daj do mrazaka a takto o rok si mozes dat...
ja by som už nejedla,,,bolo by mi luto vyhodit,ale niekomu pre prasiatka či sliepky ešte bude.... 🙂 ale otázkou si nás dost pobavila 🙂 dakujem za rozosmiatie 🙂
a vobec - zamyslel sa niekto nadtym z druhej strany, ako sa citi ta bagetka, proste nechcena, cakajuca 3 dni? to by ranilo kazdu.. a aj to vajco! bez ohladu na pohlavie!
@luzzia nie nie je pekne zabalena v potravinárskej folii..ma sa vynikajuco 🙂
Zjeeeedz. Spravis drzbu nemocnici svojim pobytom. Potom ti poradim aby pobyt bol drahsi,ogrcaj,o..... Vsetko co uvidis ;) nejedz,nepi tam nic. Daju ta na JIS. To bude este drahsi pobyt a popripade po prichode domov,cele opakuj podla potreby. Vela stastia ;) u nas 1 znamu co do nemo chodi ked sa jej zachce spolocnosti ludi,uz zobrali do blazinca.
Tak toto je sila