Ahojte. Máte niekto skúsenosť, že pri užívaní Paretinu ste pribrali? Ja ho užívam už cca pol roka, momentálne začínam vysádzať pomaly, a pribrala som 6kg. Mám z toho hrôzu a nedarí sa mi tie kilá zhodiť.
Ďakujem
@jaja1991 ťažko povedať áno všade sa píše, že z AD sa môže priberať, ale ja beriem Seroxat roky co je tiež paretin a nepribrala som.Priberiem len, keď som si vedomá, že zeriem😂často je chyba, že ľudia sa odrážajú od váhy pred liečbou a tá býva práveže nizsia ako obvykle vplyvom stresu, nechutenstvo veď pre niečo si tie lieky dostala a asi si sa trápils a potom si myslia, že priberú.
Čo viem priberá sa z benzakov, ak dlhodobo berieš, antipsychotik.Priamo z lieku nepriberas ukľudnis sa, más sa dobre a chuti Ti jest.
Ja uz dlho uzivam antidepresiva a pribrala som aj 30 kg
ahojte, ja ho beriem asi rok a pribrala som aj 7kg, najhorsie je, ze neviem zaspat a zacala som vyjedat sladke, kym som brala serlift, take veci som vobec neriesila ☹ pri najblizsej navsteve poviem lekarovi , ze sa chcem vratit k serliftu...
Samotnými liekmi to nie je. Koľko ma liek kalórii? Určite si sa viac rozjedla. Ja beriem alventu a kventiax. Pribrala som 30. Ale tam bolo aj tehotenstvo