Môžem za priberanie užívanie Paretinu ?

jaja1991
11. jan 2020

Ahojte. Máte niekto skúsenosť, že pri užívaní Paretinu ste pribrali? Ja ho užívam už cca pol roka, momentálne začínam vysádzať pomaly, a pribrala som 6kg. Mám z toho hrôzu a nedarí sa mi tie kilá zhodiť.
Ďakujem

yollanda
11. jan 2020

Samotnými liekmi to nie je. Koľko ma liek kalórii? Určite si sa viac rozjedla. Ja beriem alventu a kventiax. Pribrala som 30. Ale tam bolo aj tehotenstvo

eliska13
11. jan 2020

@jaja1991 ťažko povedať áno všade sa píše, že z AD sa môže priberať, ale ja beriem Seroxat roky co je tiež paretin a nepribrala som.Priberiem len, keď som si vedomá, že zeriem😂často je chyba, že ľudia sa odrážajú od váhy pred liečbou a tá býva práveže nizsia ako obvykle vplyvom stresu, nechutenstvo veď pre niečo si tie lieky dostala a asi si sa trápils a potom si myslia, že priberú.
Čo viem priberá sa z benzakov, ak dlhodobo berieš, antipsychotik.Priamo z lieku nepriberas ukľudnis sa, más sa dobre a chuti Ti jest.

jaja1991
autor
11. jan 2020

@yollanda práveže som moc nejedla. Tak ako vždy

lucia851
11. jan 2020

Ja uz dlho uzivam antidepresiva a pribrala som aj 30 kg

esselte
28. sep 2020

@yollanda ahoj, presne to isté beriem aj ja, teraz mi lekárka zmenila lieky, kventiax a alventu beriem mesiac a pribrala som, ale ja si tiez nemyslim, ze je to len liekom, ale urcite aj stravou

lussiii382
24. nov 2020

ahojte, ja ho beriem asi rok a pribrala som aj 7kg, najhorsie je, ze neviem zaspat a zacala som vyjedat sladke, kym som brala serlift, take veci som vobec neriesila ☹ pri najblizsej navsteve poviem lekarovi , ze sa chcem vratit k serliftu...

lesiaoldi
19. sep 2024

@lucia851 ahoj ake AD si brala? Mne dal dnes paretin..Potrebujem pribrať
😅