Prosím, môžem užiť Codein aj 2krat za deň? Nakoľko mám dosť dusivy kašeľ a všetko ma už boli. Ďakujem za pomoc
Mne povedala doktorka ze len 1 večer si mam dat aj tak mi potom neskutočne busilo srdce ale kasel prestal úplne.
@ariannazara mne kašeľ neprestal, furt mám strašne dusivy kašeľ a už ma všetko z toho boli, preto sa pýtam.
@maria1023 já jsem synovi dala 2xdenne,ráno a večer, ale byl z toho dost ospalý ..takže minimálně těch 8hodin mezi nimi by jsi měla dodržet, aby s tebou nešvihlo
@maria1023 ako codein sa môže stať návykový liek ale 2x denne sa môže užiť. Maximálne tri týždne a potom vysadiť.
Mozes, v pohode.
Ja by som ho rozpolila a dala si polku 4 X denne. To by ti Malo na kasel stacit.
@markusrasford chcem si ho dať pred spaním aby som sa vyspala aby ma stále kašeľ nedrazdil v noci.
@maria1023 no odporúča sa pred spaním aby človek spal
@markusrasford dám si len polku teraz pred spaním. Naposledy som mala poobede o 15tej 1 celu tabletu
@maria1023 tak ty musíš vedieť ci ti to bude stačiť ci ta kašeľ ráno o 2 nezobudi. Najlepšie je navštíviť lekára a poradiť sa.
@maria1023 ja som brala 1 na noc. Pomohla mi hneď, a vedela 0som spat.
@maria1023 a prečo si si dala o 15tej celú, ved to takto nemôžeš užívať ze večer si dáš zas. Máš ich brat ráno a večer
Ma sa dodrzat minimalne 6h odstup. Takze od 15tej si uz mozes dat polovicu pred spanim… ten pribalovy letak a instrukcie v nom naozaj maju svoje opodstatnenie a neboli napisane len tak z brucha ani vymyslene, takze pokojne sa mozes riadit nimi a nie laikmi co, mnohokrat pisu bludy.
A pribalovy letak si citala? Myslim, ze je to tam dost jasne napisane 🙂
https://www.adc.sk/databazy/produkty/spc/codein...
Ano mozes.