Dajú sa dat urobiť nové zuby keď ešte nemám 18? A dá sa to dat na splátky?? Ak áno, tak kde? A keď si dám zuby vytrhat, ako dlho trvá, kým mi môžu nasadiť implantáty? Mam 17.
@vsadeviem nepáčia sa mi a chcem mať krajšie
@esterrrrrrr čo si sa zbláznila? Choď na dobrú kliniku,urobia ti z tvojich zázraky. Len tak mimochodom, vieš čo stojí 1 implantát?
@koniarova nie, koľko stojí?
@koniarova a aká je to dobrá klinika? A môžem ísť na hocijakú? Nie iba k svojej zubárke?
Preboha dievca. To fakt v dnesnej dobe to je chore. Za to ze vidite hentie celebrity s umelymi vybielenymi zubami tak sa idete opicit. Ved ak ich mas krive daj si strojcek, ak ich mas zazltnute daj si ich vybielit a obmedz fajcenie,kavu a alkohol.
@esterrrrrrr jeden implantát stojí od 1000 eur vyššie. Odkiaľ si? Veď si vygoogli.
Na kliniku môžeš ísť hocijakú kde ťa zoberú.
Nemusíš hneď hľadať najradikálnejšie kroky, najskôr môžeš vyskúšať strojček, potom prípadne fazety, v extrémnejšom prípade korunky a až potom keď budeš dôchodkyňa tak implantáty :D
Jaaaj decko, ty si sa totalne pomiatla??? Vidno, ze este nemas rozum. Nie je nad vlastne zuby. Pochopíš neskôr.
@koniarova tak to som netušila
@laurita285 super😁a poznáte nejakú dobrú?
tak ak chceš implantáty, napríklad 8 hore + 8dole, plus vytrhanie tvojich, rataj so sumou 20 tisic na uvod...aleak chces svoje menit, dobry zubar ti zmeni aj tvoje vlastne...zbrusovanim, alebo fazetovanim, dorabanim...modelovanim...ale aj to pri 16 zuboch bude v tisicoch....Ak chces vsetkých 32, tak rátaj všetko dvojmo
Ak vrchné aj spodné tak od 10 000€-20 000€. Niektoré kliniky ponúkajú možnosť splátok ale teda na komplet chrup budú asi veľmi veľké. Plus ako ich mieniš platiť keď máš len 17??
Bez plnohodnotnej práce a plnoletosti ti nikto splátky nedá lebo to si prakticky úver berieš
Pred 4dnami si zhanala brigadu 😀 a tu zrazu ides zuby platit, nepozeraj tolko instagram
@esterrrrrrr 1 implantat so vsetkymi ukonmi a materialom okolo vyjde viac ako 2000€.
Daj si strojcek a nasledne vybielit zuby. Pocitaj so sumou min 5000€.
Nechodíš k zubárovi? Choď a pýtaj sa ako vylepšiť čo ti vadí. Strojček treba stihnúť do 18 inak budeš platiť viac. A nie trhať zuby len tak čo si pipi?
@esterrrrrrr zlaticko, chces nove prsia, komplet nove zuby a mas 17 a ani len brigadu. Trosku sa vrat do reality. Ako 17tka by si uz mala byt trosku uvedomelejsia.
@esterrrrrrr Nedávaj si trhať zdravé zuby, to by bola škoda a veľmi by si to ľutovala, ešte máš veľmi mladý vek na to. Ak sa ti nepáčia tak veľa sa dá urobiť strojčekom a dajú sa dať fazety.
@sisa_s ja nerozumiem ako je možné že máte taký rozhľad na koniku. Asi nemáte čo robit.
Daj si vyklapačky tie tá vyjdú 300€ 😁
@estellas no, asi sa porozprávam co sa dá tým robiť. Ale oni nie sú ani v rovnakej dĺžke a ja by som ich chcela mať rovnomerne. Spodné mam niektoré kratšie a niektoré dlhšie.
@candii a to sa dá aj od 17?
@esterrrrrrr Daj fotku zubov
@really8 nie iba to chcem
@esterrrrrrr asi bude treba súhlas zákonného zástupcu a tiež dr ktorý bude ochotný vytrhat zdravé zuby, a to bude asi veľmi náročné takého nájsť
Vidno že začali prázdniny lebo takú to debilinu sa normálny takmer dospelý človek nemôže opýtať. A nikto by taký blbý nebol dať vytrhať svoje zdravé zuby. Takže zábava graduje sú prázdniny. A žiaden zubár ani najlepšia klinika nevytrhá zdravé zuby mladej žene takže ak z nás chceš robiť debilov tak si na zlej adrese.
@candii och keby 300 eur teraz si teta dávala robiť platila 1150 eur.