Môžem si dať Panadol?

16. okt 2022

Ahojte, dcéra prekonala pred týždňom brušnú virózu, hnačky, zvracanie. Ja som bola ok, lebo veď som sa o ňu starala, nebol čas. Dnes keď ona je už sebestačná, mňa zložilo. Ale teda, cítim sa slabá ako čaj, nevládzem prejsť do kúpeľne. Od rána mám pocity žalúdku na vode, nejedla som, pijem len vodu čistú dojčenskú. Teraz večer má 3krat naplo, ale naprázdno. S prepáčením, prdkam, ale nedá sa miist ani na wc. Tehotná nie som určite, test zatiaľ negatívny. Ale z tej slaboty mi je zima, hoci máme v byte 23 stupňov. Môžem si dať panadol? Alebo čo by mi pomohlo?

kitycat
16. okt 2022

Nie je panadol na prechladnutie, chripku?

Na zaludok mas nape. cierne uhlie alebo klasika dietka soletky a coca cola. Ci cierny caj.

Odporuca sa pit po lyzickach a nie duskoch a skratka to "preprdiet" no..

petrapod
16. okt 2022

No ja som toto riešila pred par dňami máš čierne uhlie hneď si daj dve a za 4 bodky kľudne ďalšie dve. Veľmi mi to pomohlo

Výrazne sa mi polepšilo. Na druhý deň má trochu ešte pobolieval hlava tak som si dala Paralen. Ale podľa mňa v takejto fáze ako si Paralen nie. Alebo keď máš hylák forte aj to je fajn

patka06
16. okt 2022

Panadol nie, účinok by nemal a zaťaží žalúdok
Daj si mierne osladený čierny čaj

luliu
16. okt 2022

Nechápem dôvod dávať si Panadol, máš horúčku?

riskoh
16. okt 2022

Probiotika -za mna hylak, coca colu po lyzickach

autor
16. okt 2022

@luliu mám 37,8...uz som si dala čierne uhlie, všetko šlo von (asi pol hodina dozadu). Cítim sa lepšie, ale neviem..

petrapod
16. okt 2022

Kludnes ísť daj ďalšie a po dvoch hodinách . Veď na krabičke píšu 2-4 tablety🙂 zajtra bude dobre. Mne bolo presne ako hovoríš. Držím palce

autor
16. okt 2022

@petrapod ďakujem

zuzkaa1991
16. okt 2022

Ja som schytala zo škôlky to týždeň takto som fungovala našťastie mam vyzivu co mi pomohla (krce plynatost som mala) tak ako vyssie pisu probiotika hylak kvapky ak prepacenim grckate dajte kynedril si ale urcite probiotika