Ahojte chcem sa vás opýtať či sa môžme znova nakazit covidom. My s mužom a deťmi sme boli pozitívny pred mesiacom. Mali sme dosť veľkú vírusovú nálož. A momentálne je moja mama pozitívna. Od prve príznaky jej začali minulý pondelok. Zajtra to bude 10dni. Jej priateľ bol týždeň pred ňou pozitívny. Momentálne nemá stále čuch a chuť a má kus nádchu. Zajtra potrebujem ísť ku nej s deťmi lebo si musím niečo vybaviť. Ale bojím sa aby sme od nej neodišli chorý. Dakujem
ja: November delta, teraz koniec februára omicron....sestra sa nakazila mesiac po sebe 2x .
A môžeš mať opakovane chrípku? Angínu? Zápal priedušiek? Atď atď? Môžeš. A teda úplne rovnako môžeš mať znova aj covid. A môžeš ho mať s rovnakým alebo úplne rozdielnym priebehom.
Samozrejme že môžeš. Určite tam nechoďte
Ďakujem za odpovede.
Ako viem, že si to asi nechcela počuť, no môžeš sa nakaziť aj opakovane viac krát
osobne by som k nej nesla, lebo zbytocne ohrozite seba aj deti kedze vieme ako to funguje, ze sa mozete kludne nakazit aj viackrat.
Poznám viacero ľudí,ktorí mali pred mesiacom,dvoma mesiacmi deltu...teraz omicron..vôbec nemali protilátky na ochranu pre omicronom
Nešla by som, mám veľa známych, ktorí prekonali a mesiac, dva na to zase zostali pozitívni. Neriskovala by som takéto niečo.
Urcite nechodte k chorej mame ... to riziko sa nakazit zas je velke... bud si tie vybavovacky odloz o par dni, alebo ine strazenie...