Ahojte baby,😁 idem sa vás slušne opýtať,poradiť, tak očakávam spätnú väzbu takú istú. Ňom, mám mať prvé tetovanie o 3 týždne,(cca 15cm). a tu prichádza ten úder, že mám alergiu. (na srsť zvierat , pleseň, a prach). A ja sa obávam žeby to málo mať niečo spoločné, že vyšla by nejaká alergia z toho, a musela by som ísť do nemocnice, že či máte skúsenosti alebo nie, Ďakujem veľmi pekne. 😊❣️
@syslik81 kde píše o tt?
@syslik81 a riskovať nie ryskovať 😁
@stellarstar a vies ze som cakala aj taku slovencinarku ze sa tu objavi ako vzdy ... gratulujem
@syslik81 nejsem slovenčinárka 🤣
@stellarstar ked uz slovensky tak niesom .. ale to iste vies -aj tebe pekny den ;)
@syslik81 dobrú noc 😉
Popros tatera nech ti deň pred spraví jednu nenapadnu bodku a sleduj si reakcie 🙂 poznám ľudí čo to takto robili
@vivi06 Ja som silná alergička, mám rovnaké alergie ako ty, som bledá a mám celkom citlivú kožu na slnko, aj som mala astmatické problémy. Tetovania sa mi zahojili aj malé a aj veľké v pohode ani žiadny alergiu som nemala. Avšak väčšie tetovanie na stehne má prvé dva roky zvyklo občas svrbieť, no myslím, že to bolo skôr z holenia
@larrylurex ďakujem veľmi pekne 🙏🏻 konečne niečo supeer a normálne tiež som silná alergička, a bledá len som nespomenula ale asi ešte astmu nemám dúfam 🙏🏻
@vivi06 ani ja astmu asi nemám, mala som iba nábeh dávnejšie. 😀 Prvé som si dala veľké tetovanie na to spomínané stehno, 4 mám na ruke a všetky v pohode 🙂 a mám takmer všetky farby na sebe a ani na jednu som nereagovala zle. Avšak niektorí sú citlivejší na isté farby, čiže určite to závisí od človeka.
Úprimne, ako prvé tetovanie som mala to dosť veľké a farebné na stehne. To bolo keď som mala 19. Teraz keď už mám viac rozumu by som pre istotu asi začala niečím menším 😀
Kamoška má dokonca psoriázu a má tetovania a nerobí jej to problémy 🤷🏼♀️ avšak netreba to podceňovať, každý sme iný 🙂
@vivi06 plus samozrejme hlavne sa treba o to tetovanie dobre starať, hlavne v tie prvé dni keď sa hojí
@vivi06 ja som alergik, astmatik, mám aj vážnu imuno dg a mam už 7 tetovačiek a som tu