Môžem s týmto na pohotovosť?

17. nov 2024

Ahojte dobré ráno prajem, píšem sen lebo som už zničená a zúfalá. Zajtra mam termín pôrodu a v 37tt sa mi objavili bolestivé hemoroidy ktoré som mastičkami vyliečila aspoň do takej miery že odpuchli neboleli a nevedela som že sú. No dnes o 1 ráno sa začal horor, začalo ma bolieť brucho ako na veľkú lenže ja som mala tak strašnú zápchu že som na wc plakala nechcem to ani opisovať bol to horor. Samozrejme že mi z toho vyliezlo všetko znovu von a ešte viac s tým že ma bolí aj vagína. Pri malej potrebe som si všimla že mi opuchli ohanbie a veľmi to bolí nakoľko aj hemoroidy a plus aj toto, neviem či s tým ísť dnes na pohotovosť alebo počkať zajtrajšok na poradňu, baby poraďte mám si dávať dnes kúpele v dubovej kôre a riešiť to zajtra? Bojim sa toho keby ma chytí pôrod že ako s tymto preboha rodiť....

pribinak
17. nov 2024

Jasne, chod

martinka13
17. nov 2024

Ja by som asi šla, keď máš také bolesti pri potrebe. Veď Ti hlavu neodrhnú. Držím palce, nech sa Ti rýchlo uľaví

luliu
17. nov 2024

Neváhaj a chod

vahcaac
17. nov 2024

Skús zavolať na pohotovosť, robím to tak vždy. Je pravda že je vysoká šanca, že ťa s týmto pošlú kade ľahšie. Ale ja by som asi šla ak máš takú zapchu a takéto bolesti

pribinak
17. nov 2024

@vahcaac nepošlú ju preč, je tehotná

majamat
17. nov 2024

jasne, chod. je toproblem s ktorym si nevies rady a kazou navstevou wc sa to to moze zhorsovat.

autor
17. nov 2024

Ďakujem baby síce je pohotovosť až od 16tej ale snáď ma zoberú aj skôr, idem tam. Nakoľko to môže znamenať aj rozbiehajúci sa pôrod vraj a nechcem nič zanedbať

majamat
17. nov 2024

od 16hod? nemala by byt cely den?

aduskalac
17. nov 2024

Choď na gynekológiu to by malo fungovať nonstop

autor
17. nov 2024

@majamat hej hej mala ale majú to až od 16tej, len ma tam poznajú nakoľko chodim aj do poradne k ním tak si myslím že by ma mali vyšetriť

patka06
17. nov 2024

Je nedeľa, pohotovosť je celý deň. Zavolaj im, popíš svoje problémy a uvidíš čo ti povedia, že či máš prísť.

skeblicka777
17. nov 2024

Cez víkend býva všade pohotovosť od rána

majamat
17. nov 2024

veru ani mne sa to nezda. od 16hod e cez pracovny den. cez vikendy a sviatky cely den.

vahcaac
17. nov 2024

Ja som takto volala, bola som po porode, strasna zapcha a bolesti, poslali má preč a do 10 min mi volali, že sa mám vrátiť, že to konzultovali. Bolo to v zahranici. Pomohli mi a boli mili. Baby maju asi pravdu. Chod, pri najhoršom tá nechajú dlhšie čakať a dajú tomu nízku prioritu.

janinah
17. nov 2024

Začni brat detralex tbl

ovaaa
17. nov 2024

Ja saz čudujem, že nepoužívaš glycerínove čipky.

katkaseiner
17. nov 2024

Tehotnu ta prec nepošlú aj keby to bola blbost, určite choď

tilonka
17. nov 2024

Kup si tabletky detralex v lekarni, stahuje hemeroidy, uzi podla navodu. Davaju to gynekologia aj pocas tehu. Vezmi si ich aj so sebou ked pojdes na pohotovost, ak by si ta tam nechali..

glade22
17. nov 2024

Veď z pohotovosti ťa nevyhodia, otázne je, ako pomôžu....na hemoroidy ti poradia len lokálne masti a kupele v dubovej kôre, možno predpisu detralex. Žiadny zákrok s okamžitou úľavou nečakaj. Z toho dôvodu by som sa liečila doma a počkala do zajtra.
Ale vzhľadom k tomu, že si pred pôrodom a tie hemoroidy mohli vybehnúť z dôvodu tlaku bábätka...teda, že sa rozbieha pôrod, by som išla 🙂
Držím palce!

autor
17. nov 2024

Čakám čo sa trošku manžel vyspí nakoľko nespal celú noc stále na mňa dával pozor aj ked som šla len na malú potrebu išiel somnou. A pôjdeme lebo tiež ma zaujíma či to není tlak malého a preto sa mi toto deje, ale zase úplne mam zovreté hrdlo že čo mi povedia či nebudú nepríjemný a nepošlú ma kade ľahšie.

trgypadl
17. nov 2024

Mozes mat aj varixy na posve,ak sa Ti cokolvek nezda chod

andaluzia12
17. nov 2024

@autor ako si pochodila???

no_a_co
17. nov 2024

Ako si dopadla?

nadchovnik
19. nov 2024

Určite choď

nerya
19. nov 2024

Daj vedieť ako si dopadla ja som si takto myslela ze mam zápchu a boli to kontrakcie 🤦 a ja nariekala ze chcem len čipok 🤣 chodila som na WC tlačiť lebo som potrebovala ale nič nešlo, ešteže som tam neporodila 🤣

pajaci
19. nov 2024

Na hemoroidy v akomkoľvek štádiu pomáha olej Fine- 6 . Zažila som je to horor ale jediné čo pomohlo bol tento olej z lekárne stojí cca 16-20 eur.

samko0405
19. nov 2024

Ahoj,dobre ti radia detralex.
Glycerín čipky.
A začni jesť jogurty,jablká, veľa vodu.
Držím palce.
Mne toto poradila v tehotenstve moja gynek.

acsa
19. nov 2024

Ja som mala nieco podobne, 4 dni som nevedela ist na veľkú. Na poradni mi predpísala dr nejaky sirup, ktory zevraj davaju aj mamickam po porode ked nemaju stolicu. Mne nepomahali ani cipky.

priscilla07
19. nov 2024

Detralex vysoke dávky, myslím že aj tehuľky môžu, nakoľko obsahuje flavonoidy