Môžem preventívne užívať Urinal?

22. feb 2022

Ahojte. Mozem Urinal na mocove cesty uzivat aj preentivne? Mala som zapal oblicky cca pred 4 mesiacmi brala som atb + urinal. Mozem ho uzivat aj preventivne?

barbora0308
22. feb 2022

Mozes, ale ja by som radsej odporucila D-manozu na prevenciu proti zapalu mocovych ciest. Mne sa osvedcila najviac 👍 a to som uz mala chronicke zapaly.

autor
22. feb 2022

@barbora0308 dakujem a co konkretne to je? Nemate obrazok?

barbora0308
22. feb 2022

Nech sa paci, tu si to viete precitat:
https://www.ilieky.com/clanky-o-zdravi-a-krase/...
Ja konkretne uzivam praskovu formu s brusnicami, ale na trhu je uz mnoho roznych druhov.

anavka4
15. máj 2022

@barbora0308 ajoj mozem sa opytat ako sa ti podarilo dostat z chronickych zapalov a ako casto si ich malq ? Ja sa trapim uz dva roky, ecoli, enterokok faecalis, bludny kruh kazdy druhy mesiac:(

barbora0308
15. máj 2022

@anavka4 Cauko, no ja som ich mala tiez casto, kazdy mesiac sa mi vracali, bolo to uz velmi neprijemne. Antibiotika zaberali iba na nejake obdobie a nasledne bol problem spat 😔, asi tak 3 roky sa ma to furt drzalo s mensimi/vacsimi pauzami. Ja som uzivala nasledne dlho tuto D-manozu s brusnicami v prasku a k tomu poctivo pila Ayurveda urologicky caj, ale naozaj som nevynechala ani den a kuru som poctivo dodrziavala. Neviem co z toho zabralo, ale klop klop uz som dlho nemala take problemy, ako v minulosti. Obcas sa objavilo nejake mensie stipkanie, ale vzdy mam doma preventivne d-manozu a ta to hned napravila.