Ahojte, môžem užívať bilinky,bilinkové čaje,ak som astmatička a mám alergiu na pele?
@stellarstar isto?Ak mám pravdu povediac,nikdy ma nenapadlo sa na to spýtať mojej alergologičky.Sem tam pijem bylinkový čaj,ale vždy pri tom tŕpnem,či čosi z toho nebudem mať,preto ho pijem po dúškoch.A teraz ma čaká hormonálna liečba,ale chcela by som ísť radšej prírodnou liečbou ako je gynex,len ten má toľko tých byliniek,že sa bojím.
@dadagabikova zalezi na co mate alergiu .....ja mam asi na všetko alergiu....a pijem caje bylinkové
@dadagabikova som alergička a astmatička nikdy som Problem nemala
@dadagabikova toto sa báť nemusíš. Ja som užívala gynexu podobné kvapky a nic mi nebolo žiadna reakcia aj v kuchyni používam bylinky a všetko ok
@stellarstar áno,to som kľudnejšia teda,mám na výber buď gynex alebo femigard a neviem,ktoré si mám vybrať.
@zuzkaa1991 ja mám alergiu na jarné stromy,ale mala som kedysi aj na trávy.A tie čaje teda Vám nič nerobia?
@dadagabikova to.iste mam aj ja ..plus ovocie zelenina ....ja pijem a nic mi nie je ...treba skúsiť trosku ak sa do 15min nic neobjaví ziadny priznak tak v pohode
mne alergo povedala ze ak mam na nieco alergiu to nemozem ani pit. dcera ma bazu ja lipu takze caje v ktorych su tieto zlozky nekupujem
@kacena4 aha,na bazu som kedysi mala aj ja alergiu.A teraz si vyber...Ďakujem za info.
@dadagabikova ja som teda veľmi veľký alergik a čaje pijem všelijaké. A som tu nič sa mi nestalo. Ani necítim nič zkepo čajoch. Čaj je uplne už niečo iné ako keď ste vonku a ste na to alergicka. Ti mi vysvetlila akergologicka. To sa spari predsa..
@texik1 ďakujem 😊
@dadagabikova bylinky aj bylinkové čaje môžeš piť