Môžem piť bylinkové čaje, keď som astmatička?

dadagabikova
6. aug 2022

Ahojte, môžem užívať bilinky,bilinkové čaje,ak som astmatička a mám alergiu na pele?

stellarstar
6. aug 2022

@dadagabikova bylinky aj bylinkové čaje môžeš piť

dadagabikova
autor
6. aug 2022

@stellarstar isto?Ak mám pravdu povediac,nikdy ma nenapadlo sa na to spýtať mojej alergologičky.Sem tam pijem bylinkový čaj,ale vždy pri tom tŕpnem,či čosi z toho nebudem mať,preto ho pijem po dúškoch.A teraz ma čaká hormonálna liečba,ale chcela by som ísť radšej prírodnou liečbou ako je gynex,len ten má toľko tých byliniek,že sa bojím.

zuzkaa1991
6. aug 2022

@dadagabikova zalezi na co mate alergiu .....ja mam asi na všetko alergiu....a pijem caje bylinkové

stellarstar
6. aug 2022

@dadagabikova som alergička a astmatička nikdy som Problem nemala

stellarstar
6. aug 2022

@dadagabikova toto sa báť nemusíš. Ja som užívala gynexu podobné kvapky a nic mi nebolo žiadna reakcia aj v kuchyni používam bylinky a všetko ok

dadagabikova
autor
6. aug 2022

@stellarstar áno,to som kľudnejšia teda,mám na výber buď gynex alebo femigard a neviem,ktoré si mám vybrať.

dadagabikova
autor
6. aug 2022

@zuzkaa1991 ja mám alergiu na jarné stromy,ale mala som kedysi aj na trávy.A tie čaje teda Vám nič nerobia?

zuzkaa1991
6. aug 2022

@dadagabikova to.iste mam aj ja ..plus ovocie zelenina ....ja pijem a nic mi nie je ...treba skúsiť trosku ak sa do 15min nic neobjaví ziadny priznak tak v pohode

kacena4
6. aug 2022

mne alergo povedala ze ak mam na nieco alergiu to nemozem ani pit. dcera ma bazu ja lipu takze caje v ktorych su tieto zlozky nekupujem

dadagabikova
autor
6. aug 2022

@kacena4 aha,na bazu som kedysi mala aj ja alergiu.A teraz si vyber...Ďakujem za info.

texik1
6. aug 2022

@dadagabikova ja som teda veľmi veľký alergik a čaje pijem všelijaké. A som tu nič sa mi nestalo. Ani necítim nič zkepo čajoch. Čaj je uplne už niečo iné ako keď ste vonku a ste na to alergicka. Ti mi vysvetlila akergologicka. To sa spari predsa..

dadagabikova
autor
6. aug 2022

@texik1 ďakujem 😊