Môžem otehotnieť, keď mám cystu?

molly9991
8. jan 2015

ahojte dievcata,chcem sa len spytat na vas nazor ci mozem ostat tehotna aj s cystou? moja ma 5cm a 19teho idem na kontrolu ze co dalej s nou..ale ked ja neviem doktor povedal ze je mensia moznost ale je a ja by som strasne uz chcela :/

bielavila
8. jan 2015

urcite sa da otehotniet s cystou, moja kamoska ma cysty a uz dve deticky, ja mam myom a tiez som bez problemov otehotnela, samozrejme nemusi to platit pri vsetkych zenach, ale je to mozne

nutrimas
9. jan 2015

@molly9991 NIe je to vylucene. Na cysty a celkovo na upravu hladiny hornonov (suvisi s cystami) vyskusajte pupalkovy olej alebo matersku kasicku. Pup. olej sa odporuca aj dlhodobo, 1KL rano a vecer:
https://www.modrykonik.sk/shops/vyzivove-doplnk...

fiona1234
9. jan 2015

@molly9991 pokial nebrani ovulacii tak mozes, ale asi najlepsie by bolo dat si ju odsat, mne to robili a dokonca aj bez narkozy.

ibo
9. jan 2015

Podla mna mozes...ja som tiez otehotnela ked som mala cystu...teda aspon si to doktor myslel..nakoniec vysvitlo,ze to je nador na vajecniku o priemere 19 cm,chvalabohu ze bol nezhubny...a predsa som otehotnela 🙂

greys
9. jan 2015

Ahojte baby.Máte niektorá skúsenosť s cystou ktorá sa po vybratí injekcií Milgamma a Erevit vstrebala?Podarilo sa Vám otehotnieť?