Môžem od panny chytiť nejaké pohlavné choroby?

banan313
5. nov 2019

Dobrý deň čaká ma prvy sex z pannou zaujímalo by ma či môžem od panny chytiť pohlavnú chorobu ? Dá sa to?(niesom skúsený prosím blbych reči a posmeškov sa držte )

janka987654321
5. nov 2019

hlavne aby ona nieco od teba nechytila 😉

ukulela
5. nov 2019

@banan313 no a ty si panic? ak nie, tak ju skor mozes nakazit ty, ako ona teba. nechraneny styk, HPV virus (ak si uz mal nechraneny sex) a mlada moze mat neskor z toho problemy ... a dalsia vec - dufam, ze mysli na ochranu, a pod tym myslim kondom, nie "dam si pozor, mam to v merku" .... tak ako ona, tak aj ty mozes mat mykozu (nie len na pohlavnom organe a tu si mozete odovzdat navzajom. a je X dalsich chorob, ktore sa nemusia ziskat pri pohlavnom styku, ale mozu sa tak dalej sirit .... takze narierova ochrana nie ej na zahodenie.

banan313
autor
5. nov 2019

Ja som panic

sisa_s
5. nov 2019

no ty si nejak upustil z narokov 😀 vcera si chcel ist do bordelu a dnes uz panna 😀
inak suhlas s @ukulela, ani nemysli na sex bez kondomu, ak ho pouzijes, minimalizujes riziko vsetkych chorob

lula313
5. nov 2019

@banan313 a to na priváte pracujú panny?

banan313
autor
5. nov 2019

Jasné že mám aj kondóm a ho použijem ... Len ma to zaujimalo pretože ja som panic a ona panna tak ma zaujímalo či nemôžem dostať nejakú pohlavnú chorobu iba sa pýtam pretože má to napadlo a nerád by som chcel takéto nepríjemností...

lula313
5. nov 2019

@sisa_s tak vieš, tam by za to musel platit🤷🏻‍♀️

ukulela
5. nov 2019

@banan313 tak plati, co som napisala, oplati sa chranit kondomom. a ako moze ona odovzdat nieco tebe, tak veselo mozes nieco odovzdat aj ty jej.

banan313
autor
5. nov 2019

To z tým privátnom bola čistá hovadina Ježiš hanba🤦🤦 nútili má na to kamaráti aby som sa na to spýtal schválne... Ja mám priateľku a navyše ani by ma tam nepustili

suzitok
5. nov 2019

Ak to bude pre oboch prvy krat, tak pouzite kondom a nemyslite pri tom na hrôzostrašné scenáre o chorobach ☺️

taskataska
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
banan313
autor
5. nov 2019

Tak ja som ešte sex nemal čiže ani mi nenapadlo žeby som mohol mať nejakú pohlavnú chorobu...

aviska
5. nov 2019

@banan313 ale to ze je ona panna tak to ta uz napadlo žeby mohla nieco chytiť. Chytrolin...

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2019

@banan313 a myslis, ze panna uz sex mala?

elenita
5. nov 2019

V kazdom pripade, s kondomom zabranis aj nezelanemu tehotenstvu, a myslim si, ze to by malo byt tiez pre Vas dolezite 🙂

puklica13
5. nov 2019

@banan313 ty si sex nemal, ani ta nenapadlo ze by si nieco mal..tak ked ona je panna preco predpokladas ze ta moze nakazit???😱😱😱

banan313
autor
5. nov 2019

Veď ja viem ja si to uvedomujem sa preto pýtam lebo sa chcem uistiť 🤦😀

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2019

@banan313 inak, celkom ma pobavilo toto: "niesom skúsený prosím blbych reči a posmeškov sa držte" Takze doporucujem najskor sa povenovat slovencine, v posteli to sice nevyuzijes, ale snad sa budes pohybovat v buducnosti aj mimo postel😉

natycaga
5. nov 2019

Boze vy ste otrasné... Chlapec, zrejme pubertiak chce prvýkrát v živote sexovat, tak sa normálne pyta ze co... A vy len drbnute komentare. Ako prepáčte fakt. Ved samozrejme, že nevie co a ako. Ano, chlapce, daj si kondom, snaz sa trochu v predohre, aby ste boli uvolneni a mozno aj lubrikant pomoze. Davajte si hlavne pozor.

natycaga
5. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl ty sa v prvom rade nauc po slovensky a potom na niekoho vyskakuj! Sa nehovori doporučuje, ale ODPORÚČA mudrlantka

pertu
5. nov 2019

Ked uz robite tu osvetu,tak ja este spomeniem vertikalny prenos ochoreni, bloodborne prenos atd..a ano,samozrejme,ze mozes nieco chytit, napr.ak je infekcia prenesena od matky pocas tehotenstva/porodu/dojcenia, ak je to intravenozna narkomanka,alebo tetovana,operovana a x dalsich sposobov. Odpoved na tvoju otazku-pohlavne prenosne ochorenie sa da ziskat aj inak ako pohlavnym stykom.

korunka1
5. nov 2019

@banan313 že zdrzte sa blbych komentarov...to važne? Prehnuť cez koleno a zopar vychovnych, aby ťa prešla chuť. 😣😤🤐

nistika
5. nov 2019

pockat nepýtal si sa ty teraz nedávno na pohlavné choroby pri sexe s prostitútkou cez privát? tak kam ideš za pannou či prostitútkou?

sisa_s
5. nov 2019

no mne v prvom rade nepride normalny 15 rocny chalan, ktory ak chce informacie, registruje sa na portal o mamickach a detoch...

natycaga
5. nov 2019

@sisa_s no tak asi sa nema koho spýtať. A Modry konik je chronicky známy... Tak skusa. Radšej nech sa pyta..

stanulienkat
5. nov 2019

@natycaga tebe doteraz neprišlo že si z nas robí srandu chlapec??

dskjhfdlkdjhl
5. nov 2019

@natycaga ale no, doporucuje nie je po slovensky?

elenita
5. nov 2019

@dskjhfdlkdjhl nuz, toto je zrovna cechizmus. Spravne je "odporuca" ... 🙂 Ale velmi vela ludi v tom robi chyby 🙂

judar
5. nov 2019

Tak najprv sa pyta ohladom bordelu :D a cil sa senor panic boji dobit pannu ze dostane pohlavne bacile 😂 ...ale hlavne ze s kamaratmi riesi somariny s prostitutkami ako velky pan na nespravnom mieste

natycaga
5. nov 2019

@elenita zrovna je tiez cechizmus.. Tak najprv sa nauc a potom poucuj