Môžem ochorieť, keď som v miestnosti s chorým človekom?

30. okt 2023

Môžem ochorieť keď som v miestnosti s človekom ktorý je chorý ale nekasle ani nič?

viestta
30. okt 2023

Ked ma cukrovku, tak ta nie je infekcna. Ak ma virozu alebo anginu, tak tie infekcne su

zenulkaaa
30. okt 2023

Samozrejme.

januska12323
30. okt 2023

Ak ani nedýcha, nerozpráva, je od teba na 3 metre tak nie.

klarissa25
30. okt 2023

Tak asi záleží akú má chorobu, bože môj toto sú otázky ako od nesvojpravneho človeka 🤦‍♀️

marianarem
30. okt 2023

Mozes, ale moja skusenost je, ze vacsinou neochoriem. Ucim na VS a velmi casto mam v miestnosti viditelne chorych studentov, ktori aj kaslu a smrkaju, ak s horuckou obcas pridu. A kym som nemala skolkara, byvala som chora malokedy, a to aj ked som na cviceni chodila medzi nimi.

taktotedanie
30. okt 2023

Mozes

moonlight1210
30. okt 2023

Mozes a nemusis. Zavisi, aku davku od toho cloveka dostanes a aku mas prave imunitu.

cookie29
30. okt 2023

zalezi od choroby. Ak ma zlomenu ruku, asi tazko to chytis. Podobne ako napriklad cukrovku, ci HIV. Su choroby, kde mozes kaslat, napriklad fibroza pluc, ale nie su infekcne. A su virusove ci bakterialne ochorenia, prenasajuce sa kvapockovou infekciou...

tropkica
30. okt 2023

Ved podla toho, co mu je 😀 Ale samozrejme, ze sa vies nakazit, aj ked to na cloveku vobec nie je vidiet. Nie je vsak chory ako chory. Chripkou ci anginou ta nakazit vie, rakovinou asi tazko.