Môžem ochorieť hneď ako som sa uzdravila?

4. nov 2024

Ahojte mozno mám blbú otázku ale bojím sa. Minulý týždeň som bola chorá. Kašeľ, nádcha bolest hrdla. Celý týždeň som bola doma a mala samoliečbu dnes som už nastupila aj do práce pretože mi bolo fajn. No dnes som bola s mojou mamou ktorá bola chorá. Mohla by som znova ochorieť? Mám z toho paniku. A aj z toho že by som musela opäť ostať doma a vymeškat v práci. Prosím nesmejte sa mi 😔😔

luccija
4. nov 2024

Môžeš práveže si oslabená

alzbetkakockova
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
autor
4. nov 2024

Myslela som si ze mám už imunitu akokeby. Asi mi už haraši od covidu ale mám paniku pri predstave byt znova doma

januska12323
4. nov 2024

Samozrejme, máš oslabenú imunitu.

marca12
4. nov 2024

Mozes,ale aj nemusis. Ja napr.nezvyknem ochoriet po chorobe. Mam kolegu,ktory je dookola chory. Najskor on ochorie,potom deti,zena,potom to zase on od deti chyti a takto zvykne byt aj 2 mesiace chory.

luccija
4. nov 2024

@marca12 verím to je na nervy.Ja som ochorela na začiatku októbra od dcéry to sme ležali spolu, potom ochorel muž má zápal pľúc a od neho ja.Mesiac ako trosky.Uz len čakám, že vždy pred Vianocami dostaneme Covid už sa nám to stalo 2x

stellarstar
4. nov 2024

Jasne sama som príklad v októbri som bola 3x po sebe chorá, naposledy minulý týždeň a ešte ťahám kašeľ

marianarem
4. nov 2024

Mne sa to stalo velakrat, mam doma skolkara, ktory vkuse nieco nosi domov. Ked nastupil, tak som bola chora tak 10x za rok. Bolo aj take, ze som mala 2 veci naraz. Najprv od syna skolkarsku virozu a este mi ani neskoncila a uz som mala covid od muza.