Ahojte,
som zufala, mozem mat po mesiaci a pol zas Covid? Test mi zatial vysiel negativ ale citim sa na nic
@monicka987 áno. U nás bolo s odstupom času 2 mesiace. Moj syn ho už prekonal 4 krát...čo boli potvrdené testy....
My sme mali presne po 3 mesiacoch. Myslim, ze moze byt, ale aj nemuai. Treba spravit test, inak sa to zistit neda.
@jarmila2010 no ako ani ja by som ho neriesila, len nechcem nakazit dakoho, to ma najviac stve
mas test negativny..ak chces mat istotu,tak sa ,len objednat na pcr...a ked ti nie je dobre,tak zostan doma..aj inou chorobou mozes druhych ludi nakazit...
A pri inej chorobe sa nebojís ,že môžeš ostatných nakaziť? Či len pri kovide je to pravidlom? Mňa bežne moje deti nakazili keď chodili ešte do školy a to ani kovid nebol.
Môže to byť zas covid a robíš dobre,že si opatrná,test môžeš opakovať,ale istotu dá ozaj len PCR.Covid vyžaduje prísnu karanténu a isté pravidlá aj doma,ak nebývaš sama a vidíš,že sa šíri enormne,lebo stále je dosť ľudí,ktorí covid "neriešia".Mne by ozaj nebolo jedno či sa moja 85r. mamka nakazí covidom alebo inou menej nebezpečnou chorobou,lebo post covid sy nie je nijaká sranda.
@monicka987 môže byť,,,urob si test,..keď ti vyjde negatívny, tak potom rozmýšľaj,či ráno nezavolať obvodnú a tá ťa na základe zdravotného popisu bude riešiť...prvé sa ťa obvodná spýta, či si si robila test, aby vedela, čo a ako ďalej...
@jarmila2010 a ke´d bude mať dcéra COVID a lekárka jej predpíše lieky na niečo iné ?
Ahoj,ja mám teraz nejakú virózu.Štyri testy negatívne,dr vyhodnotila,že viróza.Bolo my teda 5 dní mizerné.Nemala som ,ale ani nádchu,kašeľ len teploty bolesť hrdla a celková slabosť ,malátnosť.Som na PN liečim sa.Skore uzdravenie prajem.
@micusa2222 zatial sa k dr nechystame(chodime tam minimalne)...liecim doma symptomy bezne dostupnymi liekmi...zo skoly ju mozem nechat doma...tusim stale plati 5dni...a keby bolo nutne ist k dr,tak urcite nas posle najskor na testy...a tento scenar sa opakuje kazdy rok v sept. u veeeela deti,ci v skole alebo v skolke...dnes som bola z dcerinou triednou v skole...ze veru,aj ju boli hrdlo...znama pracujuca v tescu rovnako,ze uz sa nevie dockat,az pojde domov...synovej spoluziacky mama pise cez chat na edu,aby ju triedny ospravedlnil z tv zo zdravotnych dovodov...uz je nacase prestat stresovat a pristupovat ku korone rovnako,ako ku inym respiracnym chorobam,s kt aj tak mnozsto ludi chodi ,ci do skoly,skolky,prace...ps: a moze niekto moralizovat nad tymto stavom kolko len chce...nic tym nezmeni...
@jarmila2010 ľudia už zabudli že aj iné choroby sú. Pred covidom chrípka, nik neriešil, chodili do práce, sople,kašeľ a netrápilo ich či niekoho nakazia.
Ja som mala 3x za 3 mesiace 🙂
@123hombre všetko pravda, ale keď boli nemocnice plné COVID pacientami, tak lekári okolo nich aj so setrami kmitali 24 hod denne, nemali ani šancu niečo iné riešiť..
su aj ine choroby...dcera tiez aktualne ochorela a covid vobec neriesim...