Ahojte ženičky, spadol mi na nohu stolček a teraz to mám napuchnuté, chýbať prstami viem, len smerom hore až do kolena, mám silné bolesti. Chlapa mám v robote a ja sama s drobcom doma. neviem či to mám zlomené, či len poriadne buchnuté, to len doktor mi povie zajtra. Čo zaberie na tú bolesť?
@kotakuuuuu nie je to až tak modré, si myslím, že do zajtra to vydržím. 😉 octanova masť mi to už ťahá dole
@timuska26 Octanová mastička je dobrá,tak to chápu 😀
@kotakuuuuu maly sa o mna stara teraz a uz aj tatko volal, či to prežijem 😀
@kotakuuuuu no zlaty je, mamicka nechod nikde bo ta bude noha boliet. 🙂
@timuska26 To je milý 🙂 Taky jsem měla malého doktora,ted' už mu je 12 let 🙂
@kotakuuuuu teraz uz pubertiak je, nie 😀
@timuska26 Je 😀
@kotakuuuuu uz ani nedavam pozor komu pisem 😀
ak mozes hybat tak to pravdepodobne nebude zlomene, iba silno buchnute.
ja som mala tak laket zlomeny ...hybala som rukou ,aj k doktorke som sla az po 3dnoch
ahojte, este som nebola u lekara a neviem ci mam naozaj ist, chlap mi spi nocnej a vonku leje nenormalne. opuch uz nie je taky velky, viem aj trosku stupit na nohu a octanova mast mi stiahla aj modrinu a aj krvnu podliatinu. je to len mierne zelene a cervene, ale asi pojdem bo su tam aj male kosticky co sa mozu zlomit a ani si to clovek nevsimne. joj som vahy a neviem sa rozhodnut, mozno ma potom lekar vysmeje ako ho poznam
@timuska26 radsej narobit plany poplach pre udretie, ako zanedbatnejake poskodenie. sozlomeninou mozes normalne chodit, nemusis ju citit ... nech pozrie lekar, urobia RTG a budes v pokoji. mozno zabandazuju, daju daku silnejsiu mast na predpis, alebo lieky a budes v pohode par dni krivat. radsej takto, ako o tyzden sa zobudit so zelenou nohou a nestupit na hu, lebo si si myslela, ze to rozchodis ... drzte sa.
ja na tvojom mieste skocim poobede na pohotovost, urobia ti hned rtg a uvidia... viem, ze to nie je najspravnejsie ale je to rychlejsie ako behat hore dole po lekaroch (k praktickemu po vymenny, na chirurgiu, rtg...), ale podla mna ti nic ine co uz teraz robis neurobia, maximalne obviazu poriadne.. ja som mala takychto urazov niekolko, za par dni to prejde uplne.
@simca06022011 uz som bola u lekara, on sam mi vypisal papier na rtg a hned mi aj ho aj urobili. nemam zlomene, ale obviazali a ked do zajtra neodpuchne tak tam mam ist znova. 😀
@timuska26 tak mas sikovneho lekara, mna minule nervovala prakticka lekarka ked som musela chodit kade-tade a nedala mi rovno papier na rtg ;)
@simca06022011 aj ja som sa cudovala, ze on mi kludne vypise a uz hned mozem ist na rtg. uz len pockat ci odpuchne noha. o tyzden mam ist skusat topanky na svadbu, tak hadam uz budem v pohode
@timuska26 Jdi k doktorce nebo si zavolej doktorku domu 🙂