Môžem mať zlomenú nohu?

timuska26
29. jún 2014

Ahojte ženičky, spadol mi na nohu stolček a teraz to mám napuchnuté, chýbať prstami viem, len smerom hore až do kolena, mám silné bolesti. Chlapa mám v robote a ja sama s drobcom doma. neviem či to mám zlomené, či len poriadne buchnuté, to len doktor mi povie zajtra. Čo zaberie na tú bolesť?

kotakuuuuu
29. jún 2014

@timuska26 Jdi k doktorce nebo si zavolej doktorku domu 🙂

timuska26
autor
29. jún 2014

@kotakuuuuu nie je to až tak modré, si myslím, že do zajtra to vydržím. 😉 octanova masť mi to už ťahá dole

kotakuuuuu
29. jún 2014

@timuska26 Octanová mastička je dobrá,tak to chápu 😀

eikenella
29. jún 2014

@timuska26 ibalgin, novalgin, veral tbl, alebo lokalne gel. co mas doma, podla toho.

timuska26
autor
29. jún 2014

@kotakuuuuu maly sa o mna stara teraz a uz aj tatko volal, či to prežijem 😀

timuska26
autor
29. jún 2014

@eikenella aj mrazena zelenina na začiatku pomohla

kotakuuuuu
29. jún 2014

@timuska26 Mražená zelenina pomáhá,to vím 😀 @timuska26 Jé to jé hezký,aspon bude sranda 😀 Malí doktor 😎

timuska26
autor
29. jún 2014

@kotakuuuuu no zlaty je, mamicka nechod nikde bo ta bude noha boliet. 🙂

kotakuuuuu
29. jún 2014

@timuska26 To je milý 🙂 Taky jsem měla malého doktora,ted' už mu je 12 let 🙂

eikenella
29. jún 2014

@timuska26 😀 ja som medzi tie lieky chcela dopisat aj ladovy obklad, ale potom som to vymazala 😀

timuska26
autor
29. jún 2014

@kotakuuuuu teraz uz pubertiak je, nie 😀

timuska26
autor
29. jún 2014

@timuska26 len my to trosku akoby tvrdlo a uz ani prstami moc neviem pochybovat

kotakuuuuu
29. jún 2014

@timuska26 Je 😀

timuska26
autor
29. jún 2014

@kotakuuuuu uz ani nedavam pozor komu pisem 😀

havana_frost
29. jún 2014

ak mozes hybat tak to pravdepodobne nebude zlomene, iba silno buchnute.

221girl
29. jún 2014

ja som mala tak laket zlomeny ...hybala som rukou ,aj k doktorke som sla az po 3dnoch

25daniela
29. jún 2014

@timuska26 fu, aj ked s tym hybat vies, ako pise predo mnou
@221girl , moze to byt aj zlomene... Ale aj nemusi, tak dufaj ze nie ale ja by som isla urcite zajtra k dr...

timuska26
autor
30. jún 2014

ahojte, este som nebola u lekara a neviem ci mam naozaj ist, chlap mi spi nocnej a vonku leje nenormalne. opuch uz nie je taky velky, viem aj trosku stupit na nohu a octanova mast mi stiahla aj modrinu a aj krvnu podliatinu. je to len mierne zelene a cervene, ale asi pojdem bo su tam aj male kosticky co sa mozu zlomit a ani si to clovek nevsimne. joj som vahy a neviem sa rozhodnut, mozno ma potom lekar vysmeje ako ho poznam

ukulela
30. jún 2014

@timuska26 urcite chod k lekarovi a nehazarduj.

timuska26
autor
30. jún 2014

@ukulela asi pojdem zobudit chlapa, on sa my na to tiez pozrie.

perla200
30. jún 2014

@timuska26 radsej chod....mne padol na hlavu hrniec a myslela som si že ma vysmeje lebo som nič nepočula a bolela ma hlava a skončila som v nemocnic s otrasom mozgu a prasknutým bubienkom:(

timuska26
autor
30. jún 2014

@perla200 boze zena, to si nemala stastie. mne zas spadol taky starozitny stolcek na nohu, ale ani ma to zo zaciatku tak nebolelo, ani teraz uz az tak neboli.

ukulela
30. jún 2014

@timuska26 radsej narobit plany poplach pre udretie, ako zanedbatnejake poskodenie. sozlomeninou mozes normalne chodit, nemusis ju citit ... nech pozrie lekar, urobia RTG a budes v pokoji. mozno zabandazuju, daju daku silnejsiu mast na predpis, alebo lieky a budes v pohode par dni krivat. radsej takto, ako o tyzden sa zobudit so zelenou nohou a nestupit na hu, lebo si si myslela, ze to rozchodis ... drzte sa.

timuska26
autor
30. jún 2014

@ukulela no teraz uz iste pojdem, ved to ze su tam tie male kosticky, co sa mozu velmi lahko zlomit a kedze o mesiac a pol mame svadbu a neobujem si topanky, tak neviem co urobim

simca06022011
30. jún 2014

ja na tvojom mieste skocim poobede na pohotovost, urobia ti hned rtg a uvidia... viem, ze to nie je najspravnejsie ale je to rychlejsie ako behat hore dole po lekaroch (k praktickemu po vymenny, na chirurgiu, rtg...), ale podla mna ti nic ine co uz teraz robis neurobia, maximalne obviazu poriadne.. ja som mala takychto urazov niekolko, za par dni to prejde uplne.

timuska26
autor
30. jún 2014

@simca06022011 uz som bola u lekara, on sam mi vypisal papier na rtg a hned mi aj ho aj urobili. nemam zlomene, ale obviazali a ked do zajtra neodpuchne tak tam mam ist znova. 😀

simca06022011
30. jún 2014

@timuska26 tak mas sikovneho lekara, mna minule nervovala prakticka lekarka ked som musela chodit kade-tade a nedala mi rovno papier na rtg ;)

timuska26
autor
30. jún 2014

@simca06022011 aj ja som sa cudovala, ze on mi kludne vypise a uz hned mozem ist na rtg. uz len pockat ci odpuchne noha. o tyzden mam ist skusat topanky na svadbu, tak hadam uz budem v pohode