Môžem mať vysoké hodnoty tlaku kvôli slabým batériam v tlakomeri?

14. nov 2024

Ahojte, chcem sa len spýtať ci sa niekomu stalo niečo podobné ale mam pocit ze mi zblbol tlakomer.... 🙈🙈🙈🙈🙈
Merala som si tlak a pozerám a hodnoty také ze dovidenia.... samozrejme ma chytala už panika keď som to uvidela ale ukludnila som trosku a mala som potom tlak 141/85 neskôr nižšie....
Na tlakomery mi ukazuje slabé batérie, myslite ze to môže byť aj tým?

tim23
14. nov 2024

Veď vymeň baterky a skús odmerať

ivangeline
14. nov 2024

Nie.

bejbypd
14. nov 2024

Toto je abnormálne vysoký tlak ..kúp baterky a meraj,ak bude stále takto zle .okamžite k lekárovi ..na ženu otrasný tlak,hlavne spodný

autor
14. nov 2024

@bejbypd prvý krát v živote sa mi to stalo ešte som takto nemala preto som ostala taka ci to nemôže byť batériami

rozculena
14. nov 2024

choď si dať odmerať do lekárne

autor
14. nov 2024

@rozculena už mám dobrý tlak 127 mne to hneď išlo dole preto som to nepochopila

nevenka
14. nov 2024

A ako si to merala?
Mna ked zavreli s 2 negativnymi testami na covid do prijmovej ambulancie pre covid pozitivnych (doma 5 mesacne dieta), sla som s brutal. kaslom na pohotovost, tak mi namerali zo stresu 196/135. A po porode stvrteho dietata som sa citila zle a tlak 185/135, nevedela som dychat a stat na nohach, triaska, zimnica, hnacka, som myslela, ze mam infarkt, doletela RZP a infuzie hned. Toto je des, ten spodny. Vymen baterky, v klude odmeraj. Meraj si castejsie, ale tak, ze si posedis aspon 5 min., zmeraj. A urob este s odstupom 2 merania a spriemeruj.
Ak to bude dobre, ok.

nevenka
14. nov 2024

Ja som si uz kupila radsej s adapterom tlakomer, ked mamina v kuse riesila baterky.

autor
14. nov 2024

@nevenka práveže ja som bola kľudná...(v rámci možností tlakomeru sa bojím 😀🙈) A nič mi ani nebolo ani ma hlava nebolela, zle sa mi nedychalo ani mi srdce nebusilo... nič len som si išla odmerať a zapísať a toto mi tam nabehlo a ja som pozerala ze to co je... Aj to dosť dlho nafukovalo manzetu a hneď ďalšie meranie bolo ok.

autor
14. nov 2024

@nevenka skrz tu manzetu a ze mi blikali baterky ma napadlo ci to nemohlo byť tým(teraz ma napadlo ze mi 2x predtým aj vypol tlakomer skrz batérie)

autor
14. nov 2024

@nevenka a pride mi to zvláštne ze keď som bola tehotná som na poradni mala najvyšší tlak 160 a to som sa celá klepala (mam syndróm bieleho plášťa) a včera nič a hento...