Ahojte, chcem sa len spýtať ci sa niekomu stalo niečo podobné ale mam pocit ze mi zblbol tlakomer.... 🙈🙈🙈🙈🙈
Merala som si tlak a pozerám a hodnoty také ze dovidenia.... samozrejme ma chytala už panika keď som to uvidela ale ukludnila som trosku a mala som potom tlak 141/85 neskôr nižšie....
Na tlakomery mi ukazuje slabé batérie, myslite ze to môže byť aj tým?
Nie.
Toto je abnormálne vysoký tlak ..kúp baterky a meraj,ak bude stále takto zle .okamžite k lekárovi ..na ženu otrasný tlak,hlavne spodný
@bejbypd prvý krát v živote sa mi to stalo ešte som takto nemala preto som ostala taka ci to nemôže byť batériami
choď si dať odmerať do lekárne
@rozculena už mám dobrý tlak 127 mne to hneď išlo dole preto som to nepochopila
A ako si to merala?
Mna ked zavreli s 2 negativnymi testami na covid do prijmovej ambulancie pre covid pozitivnych (doma 5 mesacne dieta), sla som s brutal. kaslom na pohotovost, tak mi namerali zo stresu 196/135. A po porode stvrteho dietata som sa citila zle a tlak 185/135, nevedela som dychat a stat na nohach, triaska, zimnica, hnacka, som myslela, ze mam infarkt, doletela RZP a infuzie hned. Toto je des, ten spodny. Vymen baterky, v klude odmeraj. Meraj si castejsie, ale tak, ze si posedis aspon 5 min., zmeraj. A urob este s odstupom 2 merania a spriemeruj.
Ak to bude dobre, ok.
Ja som si uz kupila radsej s adapterom tlakomer, ked mamina v kuse riesila baterky.
@nevenka práveže ja som bola kľudná...(v rámci možností tlakomeru sa bojím 😀🙈) A nič mi ani nebolo ani ma hlava nebolela, zle sa mi nedychalo ani mi srdce nebusilo... nič len som si išla odmerať a zapísať a toto mi tam nabehlo a ja som pozerala ze to co je... Aj to dosť dlho nafukovalo manzetu a hneď ďalšie meranie bolo ok.
@nevenka skrz tu manzetu a ze mi blikali baterky ma napadlo ci to nemohlo byť tým(teraz ma napadlo ze mi 2x predtým aj vypol tlakomer skrz batérie)
@nevenka a pride mi to zvláštne ze keď som bola tehotná som na poradni mala najvyšší tlak 160 a to som sa celá klepala (mam syndróm bieleho plášťa) a včera nič a hento...
Veď vymeň baterky a skús odmerať