Môžem mať úpal?

andrea_23
29. júl 2019

Zdravím pekný deň.Chcem sa opýtať či ide o úpal alebo s čím to môže byť spojené.Na slnku som bola 2 hodiny pred 6 dňami.Na druhý deň mi bolo úplne zle zimnica,teplota v poriadku ale zvnútra som mala pocit,že horím.Snazim sa veľa piť ale odvtedy mi je raz dobre raz zle ...Dnes na šiesty deň stále mi je horúco.Teplota iba 37.2..no zase mi je hrozne móže to byť ešte tým upalom?Ďakujem vopred za rady čo s tým.Som momentálne v zahraničí ,lekára nemam v dosahu.domov idem o 3 dni.Dakujem

eliska13
29. júl 2019

@andrea_23 to nevyzerá na úpal a toľko dní je už vela

barruna
29. júl 2019

@andrea_23 tiez si myslim, ze upal nie, to by netrvalo tak dlho a vacsinou sa vracia, boli hlava a teplota je vyssia, nie si tehu?

andrea_23
autor
29. júl 2019

@barruna snažili sme sa vhodný čas ale ja chodím do zahraničia a odkedy som tu tretí týždeň už som mala menatruaciu...nerozumiem čo to môže byť Ale je to dosť nepríjemné.

pribinak
29. júl 2019

skor nejaka viroza ako upal

barruna
29. júl 2019

@andrea_23 tak to moze byt viroza, ale aj tehotenstvo, ja som mala taketo stavy, behala som po doktoroch ze chripka, preslo mi a nakoniec meskal ms otestovala som sa a bolo 🙂

andrea_23
autor
29. júl 2019

@barruna moje to je aj cez ms...Ja viem ale ms bola normálna tak neviem...A na virózu viete mi poradiť niečo účinné...hlavne na tu horúčavu a slabosť..dakujeem 😉😉😉

barruna
29. júl 2019

@andrea_23 treba pit vela vody, ale moc ti tu nechcem nic ordinovat, nie som lekarka, aby ti to neurobilo este horsie :/

kovacikovajana
29. júl 2019

@andrea_23 ahoj sesternicu perhriatie/upal držal 11 dní, bola úplne KO. Ale kľudne môžeš byť aj tehu napriek ms... Ťažko povedať. Veľa tekutín, oddych to ti neublíži - držím palce

andrea_23
autor
29. júl 2019

@kovacikovajana ďakujem Dúfam to bude ok Lebo už naozaj neviem čo to môže byť....