Ahojte poslednú dobu sa mi stávajú také zvláštne príznaky . Mávam búšenie srdca len tak z ničoho nič , niekedy aj pol dňa . Keď ma to raz chytí nevie sa to dať do normálu . Minule zase mi trpli alebo skôr mravčili Dolné končatiny a včera ruky . Mávam aj točenie hlavy, len tak sedím a príde to na mňa.Tiez pociťujem únavu. Som pár hodín hore a hneď som unavená , keby ľahnem tak zaspím . Neviem byť ani dlho pozorná . Preto ani nesoferujem radšej.
U doktorky mám všetko stále v poriadku tak neviem od čoho to môžem mať.
Sestra má tiež tetaniu jej to zistili tým že mala búšenie srdca vyše 150Pulzov a bolesť na hrudníku . Ja mávam tak okolo 100 ale nepociťujem bolesť.
Keď to nemusí byť tetania tak čo by mohlo ? Ďakujem za odpoveď.
Áno, nedostatok mineralov
ano, moze byt. Nasad si magnezium, malo by ti to pomoct. Ale ak bude tep 100 pretrvavat (aj po niekolkych tyzdnoch od nasadenia) aj nadalej, treba to riesit, zatazuje to srdce.
tetánia je trošku zásterka iných vecí.. riešte toxíny a parazity
Mne obvodny ze to mam v hlave ze .mam ist za psychiatrom tak som isla jasne ze som ok ;) tak po roku ma poslal na neurog.a tam mi z pc zistili ze mam tetaniu a vidim ze veeeeelmi vela ludi teraz sa objavuje doteraz som o nej nepocula a je fakt svinska vec najhoršie ze sa toho neda zbavit a minerály mam ok aj tak ju mam plus male dieta o ktore treba sa starať mam nastúpiť do prace uz fakt netuším ako zvladnem domacnost a pracu s tetaniou 🙈🙈 aj teraz cez víkend som schytala ju bez dôvodné a dostavam sa cely týždeň z toho
Áno sú to tetanicke príznaky. Dávaj si magnézium a nauč sa zamestnať si hlavu keď to na teba príde. Mne pomáhalo dýchanie do sáčku.
@kkovacovak Včera som dala magnézium a celkom mi to pomohlo . Celý deň mi trpli nohy a na večer mi aj ruky začali . Bolo to nepríjemné dost. Akože s dýchaním nemám problém . Skôr si všímam že keď niekde kračam tak sa viac zadycham
@zuzkaa1991 a ty máš aké príznaky ?
Take ako pises ty zo začiatku som nechapala mne to spustilo po očkovaní ja ze to je vedlajsi ucinok mravencenie noh atd potom busenie srdca tazko sa mi dýchalo atd....vnutorne napatie....potom to pomaly prechádzalo ale.zo zaciatku to bolo najhoršie co si pamätám muz sa o.mna bal.najradsej som chcela pobrat lieky nech mi to prejde....az ked som u psych videla na stole gs Anxiolan ten som si kupila.a som pouziva bylinkove zlozenie....potom postupom prechadzalo teraz skusam depress podobné zlozenie magnézium obcas a guajacuran aj ;) teraz som mala po dlhej dobe od.leta take.mensie "zachvaty"nic neberiem ale tento ma zložil doteraz som taka vycerpana
Dýchanie do sáčku nie kvôli dychaniu ale kvôli obmedzeniu kyslíka. Trochu ti to upokojí mozog a priznaky sa zmiernia
@zuzkaa1991 mna presne ako vam obvodny stale k psychiatricke nasadit liecbu ,na ine vysetrenia neposiela tak som sa poposielala sama , neurolog.hned ct mozgu mri emg mr chrbtice , tetania potvrdena vserky vysledky v poriadku a ja mavam take stavy ze ledva fungujem najnovsie mam trpnutie krutenie mravcenie noh a ruk cele telo ma neposlucha pravidelne beriem mahnezium vitamíny k fyzioterapeutke chodim a stale ....
Ja mavam posledny mesiac presne ako vy , nohy ruky ma neposluchaju ale ze vobec rano kym to rozchodim je uz obed🙈strpnute stuhnute cele telo co vam ma to pomaha?
@lucinda010 ja našťastie nemam take stavy fyzicke ale poslednú dobu mam vypätie tak svaly ma bolia akony svalovicu by som.ma.....skor ja vnutorny nepokoj a to.je najhoršie zavraty uppne slabost 🙈a tak ako pisete hlava funguje ok uvedomuje si ze nie som v strese a podvedomie a telo si robia co chcu ktore neviem ovladat
Mne magnézium skor zhorsoval asi ja beriem depress to mi zacalo fungovať a poprípade guajacuran
Ale zaas neberiem to napr 3 dni potom par.tyzdnov nic a zaas
@zuzkaa1991 ja tiež skúšam kadečo ale najbližšie pojdem si dávať magnezko do žily to miaj neurologicka odporučila,ja menim skusam nove magnezium ale asi je to slabé...dnes som si poplavala a cítim sa omnoho lepšie🙏 uvidím rano ked vstanem
@terezaterr a co ho treba odcervit ako psa?
@lucinda010 tak mne magnézium nerobi dobre to aj pocas tehu co dávali do infuzie ja z toho kolabujem....ja este opat po 2r brat rybi olej ten je tiez dobry na nervovu sustavu
Sú to typicke priznaký tetanie.