Môžem mať sťažené dýchanie zo stresu?

10. jan 2022

Môžem mať sťažené dýchanie zo stresu?

viera
10. jan 2022

samozrejme

mmoonna
10. jan 2022

Určite

autor
10. jan 2022

Mám ťažké obdobie ale kojim môžem si dať polku neurolu?

mmoonna
10. jan 2022

No to skôr nie, pozri pribalovy leták,či to neprechádza do mlieka. Skôr skús niečo prírodné,napr.to magnézium

autor
10. jan 2022

@mmoonna nepomaha

mmoonna
10. jan 2022

Tak zavolaj MUDr. a sa jej spýtaj,čo by si mohla.

ailiba
10. jan 2022

Určite môže to byť z toho, ale keď žena koji, tak to je horšie než keď je tehotná (co sa liekov týka). Určite nič neber. Radšej sa porad s lekárom. Prinajhoršom niečo vezmeš a par dni nedáš babu mliečko, ale rozhodne to nepodceňuj. Babo dostáva všetko, čo aj ty.

autor
10. jan 2022

@ailiba tak on už zase nie je babi..a 17 mesiacov..na mamile pisu že vrajale dávky môžem lebo mám hrozne šťavy až dýchať neviem...

ailiba
10. jan 2022

No ak máš vážne problémy, tak to treba riešiť určite, ale či vtedy aj kojiť, tak sa radšej porad aj s tvojim lekárom, nie len na stránke o kojeni. Je to vážna vec. O to lepšie, že je dieťatko už väčšie.

panipanka
10. jan 2022

no pokial mas taketo problemy tak to treba radsej riesit s lekarom a zbytocne si nedavat len tak lieky ako uznas sa vhodne ty 🙂

autor
10. jan 2022

@panipanka určite budem riešiť len ako prvú pomoc potrebujem neurol

macilaci
10. jan 2022

Áno. Psychika veľmi pôsobí na zdravie. Aj ja to mávam. Skus magnezium alebo Guajakuran.

autor
10. jan 2022

@macilaci ďakujem to len málo pomôže,mám ťažké obdobie a ešte aj kamoša mi zomrela

mmoonna
10. jan 2022

Pozri,malého si kojila 17 mesiacov,to je už celkom dosť. Je čas poriešiť svoje zdravie

autor
10. jan 2022

@mmoonna pravda len ja vždy myslím na inych

mmoonna
10. jan 2022

A tam je chýba, je čas myslieť sama na seba. Tvoj syn potrebuje oveľa viac zdravú a spokojnu mamu ako tvoje mlieko. Porozmýšľaj nad tým

maialeo
10. jan 2022

Sťažené dýchanie môžeš mať aj vtedy, ak máš problémy s hypofýzou. Tá vtedy napr. produkuje viac serotoninu, ktorý v konecnom dosledku tlmí dýchanie. Taktiež môžeš mať málo železa. Je X vecí, čo ti to môže spôsobovať.

Ale podľa tvojho príspevku ti skôr ide o ten neurol.

autor
10. jan 2022

@maialeo áno môže byť som anemicka

simca06022011
10. jan 2022

Tak choď k lekárovi na vyšetrenie, možu tam byt aj ine priciny a skor ako neurol sa trochu ukludni, ak myslis ze je to zo stresu. Magnezium tiež nie je zázračné, väčšina ľudí ho do seba pcha aj zbytočne. Mne je po nim zvycajne este horsie 🤷🏻‍♀️

vanda323
10. jan 2022

Na mamile môžeš všetko 😀 Alebo skôr podľa nej...
Mne dala moja psychiatrička oxazepan vraj ten môžem aj počas kojenia je slabší neurol

mandala77
10. jan 2022

Neurol je silne návykový liek.

sterea
10. jan 2022

Možno si aj covid prekonala a z toho máš sťažené dýchanie.

autor
10. jan 2022

@sterea mala som to aj.pred covidom

sterea
10. jan 2022

aj z alergie môžeš mať sťažené dýchanie ( napr.astmatici)

autor
10. jan 2022

@sterea tak to tiež môže byť,len v noci keď spím som úplne v pohode s dychanim