Môžem mať sťažené dýchanie zo stresu?
Určite
Mám ťažké obdobie ale kojim môžem si dať polku neurolu?
No to skôr nie, pozri pribalovy leták,či to neprechádza do mlieka. Skôr skús niečo prírodné,napr.to magnézium
@mmoonna nepomaha
Tak zavolaj MUDr. a sa jej spýtaj,čo by si mohla.
Určite môže to byť z toho, ale keď žena koji, tak to je horšie než keď je tehotná (co sa liekov týka). Určite nič neber. Radšej sa porad s lekárom. Prinajhoršom niečo vezmeš a par dni nedáš babu mliečko, ale rozhodne to nepodceňuj. Babo dostáva všetko, čo aj ty.
@ailiba tak on už zase nie je babi..a 17 mesiacov..na mamile pisu že vrajale dávky môžem lebo mám hrozne šťavy až dýchať neviem...
No ak máš vážne problémy, tak to treba riešiť určite, ale či vtedy aj kojiť, tak sa radšej porad aj s tvojim lekárom, nie len na stránke o kojeni. Je to vážna vec. O to lepšie, že je dieťatko už väčšie.
no pokial mas taketo problemy tak to treba radsej riesit s lekarom a zbytocne si nedavat len tak lieky ako uznas sa vhodne ty 🙂
@panipanka určite budem riešiť len ako prvú pomoc potrebujem neurol
Áno. Psychika veľmi pôsobí na zdravie. Aj ja to mávam. Skus magnezium alebo Guajakuran.
@macilaci ďakujem to len málo pomôže,mám ťažké obdobie a ešte aj kamoša mi zomrela
Pozri,malého si kojila 17 mesiacov,to je už celkom dosť. Je čas poriešiť svoje zdravie
@mmoonna pravda len ja vždy myslím na inych
A tam je chýba, je čas myslieť sama na seba. Tvoj syn potrebuje oveľa viac zdravú a spokojnu mamu ako tvoje mlieko. Porozmýšľaj nad tým
Sťažené dýchanie môžeš mať aj vtedy, ak máš problémy s hypofýzou. Tá vtedy napr. produkuje viac serotoninu, ktorý v konecnom dosledku tlmí dýchanie. Taktiež môžeš mať málo železa. Je X vecí, čo ti to môže spôsobovať.
Ale podľa tvojho príspevku ti skôr ide o ten neurol.
@maialeo áno môže byť som anemicka
Tak choď k lekárovi na vyšetrenie, možu tam byt aj ine priciny a skor ako neurol sa trochu ukludni, ak myslis ze je to zo stresu. Magnezium tiež nie je zázračné, väčšina ľudí ho do seba pcha aj zbytočne. Mne je po nim zvycajne este horsie 🤷🏻♀️
Na mamile môžeš všetko 😀 Alebo skôr podľa nej...
Mne dala moja psychiatrička oxazepan vraj ten môžem aj počas kojenia je slabší neurol
Neurol je silne návykový liek.
Možno si aj covid prekonala a z toho máš sťažené dýchanie.
@sterea mala som to aj.pred covidom
aj z alergie môžeš mať sťažené dýchanie ( napr.astmatici)
@sterea tak to tiež môže byť,len v noci keď spím som úplne v pohode s dychanim
samozrejme