Uz asi 3 mesiace mam problem. Ale iba na lavej strane tela
Brni v nohe lavej ale iba nad chodidlom. Na lavej ruke od lakta a ide to smerom do malicka.
Lave okolo citim taky akysi tlak na krajicku taku bolest ani bolest nie skor to citim len tam....este som nebola u ziadneho dr. Raz som bola seknuta v hrudnej chrbtici ,dr ma napravil(popukal alebo ako tk nazvat) a cuduj sa svete na par dni to preslo ani som na to nemyslela. Ani v noci to necitim ani rano....len proste cely den do vecera potom zase :/ chystam sa na neuro ale kedze sa dlho caka pytam sa zatial tu .ci ma niekto skusenost
Mam aj tetaniu a panicku poruchu :/ ma niekto kto tiez ma twtaniu a prejavuje sa takto skoro nonstop na jedmej strane?
Môže to byť z tetanie
@nicicka aj tetania je tlak chrbtice na hrudny kôš chrbtica
Ak začnete mať pravidelne cvičenia na chrbticu zbavíte sa aj tetanie
@adriana2301 + dychové cvičenia
Ano mne vacsinou na lavej nohe
@adriana2301 tak vraj depresia a ostatne neurologické choroby súvisia s chrbticou. Len ešte nezistili ci bolesti chrbta spôsobujú neurologické ťažkosti alebo opačne 🤷♀️
@nicicka tak ak sa všetko usadí v tej chrbtici začne vyžarovať bud bolesť, tetania, závrate a pod
@adriana2301 brnenie spôsobujú aj pricviknute nervy niekde a ak sa neliečia prechádzajú do celého tela
Známej s podobnými príznakmi robili vyšetrenia na sklerózu multiplex - našťastie to už vylúčili 🙏, na tetaniu ešte čaká a zatiaľ jej zistili z odberu boreliózu, čo tiež nikto nečakal. Takže ak vylúčia tetaniu, môže to byť aj boreliózou.
Cvicit, cvicit a este raz cvicit na chrbat.
Ved jed ti je po napravenj chrbtice lepsie, tak je jasne ze je to od toho, a netreba v tkm hladat hrozne dalsie nemoci.
Smer fyzioterapeut a plavaren, pravidelne a bude to lepsie, neboj.
Baby, ja mam diagnostikovanu tetaniu a mam neustály problém aj s krcnou chrbticou, mávam také mimovoľne tiky v pravom palci na ruke a sem tam v ramene. Už roky. To bude asi z toho, či? Nezhirsuje sa, ani sa nezlepšuje
@adriana2301 aj to oko take tahanie? To mi nejde do hlavy.. :/
@lienka2407 a co vam je ak sa smiem spytat?dakujem
V celom tele sú nervy poprepájané
A ťahanie oka a tiky zvyknú byt keď je clovek vycerpany, nedostatok spánku a stres..
Tetaniu mam
@adriana2301 no to ja mam...dcera je cele noci hore uz velmi dlho :(
Podla mna nemas sklerozu multiplex, malo pravdepodobne, ked ze je to vrodene.
Všetky príznaky - jednoznačne chrbtica..