Môžem mať salmonelózu?

dajulka01
11. jún 2019

AHojte baby, taky problém včera večer som išla celkom dosť skôr spať bola som unavená asi o 21:30 som už spala a keď ja som sa zobudila o 23:00 ze mi je strašné zle celý čas som cítila ťažko na žalúdku. Šla som na WC mala som hnacku čisto len voda skoro. Potom som už aj zvracala a asi do 2:00 v noci to tak bolo vracanie a hnačka. Potom som už bola maximálne vysilena išla som ľahnúť píla som minerálku a pred chvíľou som sa zasa zobudila a zas vyvracala iba tu vodu ktorú som pila včera večer som jedla vajíčko a niekedy poobede aj zmrzlinu odvtedy mi nejak blbo bolo. Ja už som zúfalá každý ze to prejde ale ozaj som sa necítila dobre úplne som sa potila celá raz mi horúco bolo neskôr zima. Ma niekto s týmto skúsenosti?

dzina007
11. jún 2019

Nohlo ti to len nesadnut. Mohla si dostat virozu. Nemusi to byt salmonela. Syn ked mal salmonelu mal aj vysoke horucky 40ky. Prehanalo ho v kuse kuse kuse. Stolica bola zelenej farby.
Prezili sme to doma bez infekcneho. Ako liecba sa tam podava smecta a cierne uhlie ako pri inych crevnych ochoreniach.
Takze si nahod smectu a mozno ti ulavi uz dnes

macko1007
11. jún 2019

@dajulka01 presne viem ako sa citis ,mne sa to stalo po gyrose..len ja som cisto hnackovala samu vodu ,bolo mi neskutocne a vtedy som tiez myslela ze je to salmonela..

dajulka01
autor
11. jún 2019

@dzina007
@macko1007 ja už som zúfalá neviem co mam robiť, rozmýšľala som aj nad sodou bikarbonou ze si dám, stále ma smadi ale nechcel veľa piť lebo sa bojím zes ot len von pôjde, je ptoonta sú linka alebo fatra môžem si kúpiť a piť plus žalúdočných čaj?

veronikazuko
11. jún 2019

Podla mna viroza tiez. Pri salmonele su teploty.a ze vysoke. Iba ak maju baby skusenosti,aj bez teplot

dzina007
11. jún 2019

@dajulka01 staci pit... a oddychovat.. a ono to prejde... bohuzial telo sa spamatava a snazi sa vypudit von to co mu uskodilo...
smecta vie pekne vycistit crevo...
ak by to bola salmonela tak ti nepomoze ziadna bikarbona... to iste ak je to viroza... to len pretrpiet a prejde to...
pitr vodu rehydratacne roztoky... jest netreba nic...

dajulka01
autor
11. jún 2019

@dzina007 takže mm dat tu bikarbonou?

dajulka01
autor
11. jún 2019

@dzina007 ja už neviem čo mám robiť zas som vracala a popravde už nemám čo vracať len tu vodu ktorú pijem.... Obidve ruky mam strpnute nevládzem ani chodiť biela som jak taka stena... Ja dúfam ze to prejde v noci som ani nespala nič stále som vracať chodila

a1d4k3a
11. jún 2019

Tehu byť nemôžeš? 🙂

a1d4k3a
11. jún 2019

Pýtam sa ťa preto,pretože ja som bola tiež zrazu jeden večer unavená,taktiež zmrzlina,a išla hneď von.. bolo mi to divné,lebo zmrzku som normálne jedávala.. preháňanie taktiež...doteraz.

dajulka01
autor
11. jún 2019

@a1d4k3a nepripadá do úvahy sex som nemala od minulého roka 😂

a1d4k3a
11. jún 2019

@dajulka01 tak toto nebude tvoj prípad 😂🤦🤭

dajulka01
autor
11. jún 2019

@a1d4k3a veruže nie, už neviem ci mam ísť do doktora alebo čo už som zúfalá chcem aby to preslo

bruneta8
11. jún 2019

@dajulka01 ahoj, ja som niečo takéto mala minule leto a to som bola tehotná, smecta mi pomohla, lebo aj uhlie som vyzvracala.. Po kúskoch pi vodu, minerálky asi ešte nie, až keď ti bude lepšie, mňa tiež strašne sušilo ale len čo som sa viac napila, išlo to za chvíľu von.. Neboj, telo sa vyčistí a bude dobre 😉 potom môžeš dopĺňať stratené vitamíny a minerály aj minerálkou alebo tým rehydratacnym roztokom..

a1d4k3a
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
kristina2412
11. jún 2019

@dajulka01 skús si uvariť čierny čaj a daj do neho na 15 minut celú škoricu,pi po lyžičkách.

dajulka01
autor
11. jún 2019

@bruneta8 no presne na píla som sa a išlo to von....tetaz som spala je mi kus lepšie píla som súlinku ráno aj zakudocny čaj tak teraz mi je jaks taks....uvidime dokedy ale hlava nenormálne tresti
@kristina2412 pomôže to?

beky1813
11. jún 2019

@dajulka01 určite nie cistu vodu. Slaby cierny caj, coca colu po malom dusku.

kristina2412
11. jún 2019

@dajulka01 mne to vždy zaberie. Škorica sa používa ako prírodný prostriedok na "dezinfekciu" tráviaceho systému. Ale určite ako ti písala beky1813,hocičo len nie vodu,je ťažká na žalúdok...

dajulka01
autor
11. jún 2019

@beky1813
@kristina2412 pijem aj fatru a by som povedala ze lepšie mi je aj len celé telo má boli nohy akoby 10km som nabehala

iveta143
11. jún 2019

nemoze to byt crevna viroza? skusit urcite smectu

dajulka01
autor
11. jún 2019

@iveta143
@kristina2412
@beky1813
@bruneta8 baby teraz som len spala a spala od rána a merala si teraz teplotu lebo celá horuca som 37,8 mam teplotu

kristina2412
11. jún 2019

@dajulka01 ja by som tiež povedala že črevná viróza,skús si dať niečo od teploty,v tomto prípade asi lepší cipok a uvidíš,keby ti teplota stúpala a cítila si sa horšie choď k lekárovi.

dajulka01
autor
11. jún 2019

@kristina2412 šla som okolo obeda do lekára dal mi injekciu do zadku plus asi hodinu mi stekala infúzia. Prišla som domov za ľahla som späť o 2h som sa zobudila ze mam teplotu 38.4. Vzala som novslgin ktorý mi dal potom mi dal aj tabletky Degan a Endiex. A piť vodu v slamke mam. Dúfam že to bude ôk lebo budem musieť ísť do nemocnice.

kristina2412
11. jún 2019

@dajulka01 ☹️skore uzdravenie,musí to byť peklo v tomto teple

dajulka01
autor
12. jún 2019

@kristina2412 veru, ďakujem krásne, ešte hodinu som Musa za Dr. Čakať tak to bolo peklo.... Dusno dokonca ani v noci sa nedá nejak spať len spotena jak myš sa zobudím ešte teplota do toho, strašne