Môžem mať príznaky deň po kontakte s pozitívnou osobou?

dolce_principessa
30. nov 2021

Ahojte....Myslite ze je mozne aby sa covid prejavil uz den po kontakte s pozitivnou osobou ?🤔
Bola som v kontakte s pozitivnym cca pred 13 dnami ,chvilku vonku tak 10-15 minut..
A od dalsieho dna sa ma drzi zvysena teplota okolo 37 max do 37,2
Citim taku slabost v rukach,nohach,raz mi je zima potom teplo, ako keby na mna nieco liezlo,🤷🏻‍♀..
Napr vcera som sa citila uz fajn..
A dnes zasa to iste, taka slabost cudna a boli ma zas hlava🤣sem tam mam pocit na kasel alebo ako keby sa mi chcela nadcha spustit🤷🏻‍♀

Mali ste niektora podobne priznaky a boli ste pozitivne?

Dakujem

michaelam2
30. nov 2021

@dolce_principessa a co test? bol pozitivny ci negativny? lebo my ti takto cez internet diagnozu nepovieme, covid ma tisic roznych priznakov

banderaska29
30. nov 2021

ja. a cítila som to dva dni po nakazení. ale ostala som doma a dodržiavala karanténu. ty si zjavne na teste ani nebola... dúfam že si aj ty bola teda tých 13 dní doma ...

dolce_principessa
autor
30. nov 2021

@michaelam2 nebola som sa testovat este..sedim stale doma..ale ak mi to neprejde asi sa otestujem.
Len ma zaujimalo ci sa moze prejavit covid tak,skoro 🤷🏻‍♀

dolce_principessa
autor
30. nov 2021

@banderaska29 Ano jasne doma som 😁
A ake si mala presne priznaky?
Mala si len zvysenu teplotu?

michaelam2
30. nov 2021

@dolce_principessa za 13 dni si uz mohla ist na ten test...kym ti pride termin tiez to moze cca 3 dni trvat...budes aj vyliecena kym sa pojdes otestovat a nakoniec vyjdes pozitivna a budes v karantene dalsich 10 dni

vanda323
30. nov 2021

@dolce_principessa Myslím že je to možné. Mne sa to tak prejavilo

puticka7
30. nov 2021

To je tazko povedat, niekomu sa prejavi hned nieco niekomu az casom. Ale asi by bolo dobre sa otestovat aby si vedela.

banderaska29
30. nov 2021

@dolce_principessa skoro je relatívny pojem v tomto bode v ktorom si - keď hovoríš, že to je 13. deň skôr je to už dosť neskoro na také príznaky. už by si to vlastne mala mať za sebou. ale ak sa bavíme o tom, či môžeš cítiť tak skoro príznaky od nakazenia - ťažko povedať. ja som sa nakazila v utorok a štvrtok som to už cítila. ale ty máš možno turbo metabolizmus a organizmus 🙂

ja som sa cítila slabo strašne slabo, bolesť hrdlo hlava priedušky plus bolesť hrude a chrbta ale že mega. cítila som sa ako otrávená, akoby som to nebola ja :( teploty som mala teraz v rámci postcovid. pozri, nedumaj nad tým sprav si test a budeš na pokoji 🙂

janinah
30. nov 2021

Fakt niekto bude kludne 13 dní v nevedomosti.ci má či nemá covid? Nepočítaj dní.covid je nevyspytateľný....a choď na test...členovia tvojej domácnosti si kľudne chodia do práce a medzi ľudí? Nemajú ani len soplik?

mogaa
30. nov 2021

choď na antigén a hneď vieš na čom si

1lucinka123
30. nov 2021

@dolce_principessa dcéra je pozitívna sme spolu v jednej domácnosti. Ja mam presne tie isté príznaky ako ona bola som si dat spraviť AG test a vyšlo mi ze som negatívna. Takže nie všetko je corona možno mám len chrípku.

marco2
30. nov 2021

Aj som si myslela viac ako týždeň, ze mam chripku, šla som na test, vysídleni negativny, nato hned dr., dala mi antibiotika a piaty den od negativ. testu mi vyšiel pozitívny, tak cakam este na PCR

lubik87
30. nov 2021

@1lucinka123 treba ísť na pcr antigen je prd platný...aktuálne sme pozitívni a antigen vyšiel.vsetkyn negatívne 🤦

lilly2303
30. nov 2021

@dolce_principessa myslím že áno, manžel bol v práci počas obedu s pozitívnym kolegom a večer sa vrátil z práce s tým že asi nachladol lebo že sa blbo cíti, na druhý deň bol na test a bol pozitívny. V ten deň som už začala mať príznaky aj ja.

1lucinka123
1. dec 2021

@lubik87 ideme v sobotu. Dnes už vyšiel domáci samotest aj druhej dcére pozitívny mne stále negatívny

lubik87
1. dec 2021

@1lucinka123 my sme aj bezpriznakovy tak možno preto antigen negatívny..ktovie ....len čakáme či sa niečo dostaví ....

flakulka
1. dec 2021

@dolce_principessa ano ja som bola den predtym s pozitivnym este ani on nevedel ze je pozitivny a na druhy den vecer mi zacala teplota