Baby, idem na RTG pľúc, môžem mať podprsenku? Prípadne keď bude musieť dole a bude tam chlap, môžem odmietnuť?
tomu chlapovi to bude jedno že si vyzlečená . denne vidí vyzlečených veľa žien a neboj sa, nebude ťa potom hľadať na fejsbukoch a písať ti , alebo ťa pozývať na rande. Samozrejme že odmietnuť môžeš, aspoň sa pobaví na dôvode a možno mu zlepšíš deň 😅 (nemyslím to v zlom)
Že som sem písala 🙈 Tak ďakujem.
Nemozes mat vobec podprdu a pointu nechapem, co si myslis, ze prve kozy co chlap uvidi alebo co, ma to totalne na haku praca ako kazda ina
Ja som mohla mat na sebe tielko alebo talu sportovu podprsenku kde nie su ziadne kostice a take a nohavicky
@zuzubb007 Akú pointu máš na myslí? Som veľmi hanblivá, tak preto sa pýtam.
Podprdu nemozes mat, ale daj si burku a maskou, nebude vediet priradit prsia k tvari, takze ci cajk. 👍
P.S.hanbliva som aj ja, ale viem sa rokmi uz odosobnit.
Drz sa.
Ja ti rozumiem, tiež som hanblivá a sú mi takéto veci veľmi nepríjemné ale vždy zatnem zuby a prekonám sa. Držím palce, neboj to zvládneš 🙂
Tiež som bývala hanblivá ale potom pôrodmi a vyšetreniami amoznomaj vekom už to beriem úplne inak 🙈takze odhalit prsia je pre mna malina ,ale môžeš kľudne poprosiť žeby si si priala mat na rengene tielko ale samozrejme nič kovove takze podprsenka dole prípade podprsenka bez kostic .
@slavka1988 Mám takú športovú podprsenku bez kostíc, tak sa skúsim spýtať. Ďakujem ☺️
@mima172 Ďakujem pekne 🙂
podprsenku urcite nie (kovove haciky, kostice atd) ale tielko alebo sportova podprda, to by mozno slo, ale zalezi uz od nich....mozes to skusit
Nie nemozes mat ale ten doktor urcite nebude zvedavy na tvoje cicky.
Hambliva som aj ja, proste par sekund musis prekusnut, na gynde tiez nemas na vyber tam snad chodis
Ak máš nejaké zdravotné problémy malo by ti byť jedno, kto ti co uvidí. Ale skus si dat takú podprdu, kde niesu žiadne kovové časti a spýtať sa, či si ju môžeš nechať z osobných dôvodov. Možno to nebude problém. Ak bude, odmietni, je to tvoja vec.
Mam taku hanlivu sesternicu, u gynekológa nebola dva roky ale keď mala problémy vyzliekala sa už pri dverách 😀
A ved ty si tomu chlapovi chrbtom
@zuzubb007 Tam mám doktorku.
@tehotna40 Nemám problémy, ale v práci sa vyskytla tuberkulóza u klienta, takže všetci povinne musíme na RTG.
Ja ťa chápem ale uvedom si, že človeka na RTG tvoje prednosti vôbec nezaujímajú. Si tam na vyšetrení nie na predvádzacom móle. Prídeš, spraví snímok, odchádzaš.
Tak skus poprosit, ci by tam nemohla byt zena. Ale myslim si, ze toto sa fakt na par minut da zvladnut
Autorka, nie, na rtg pľúc nemôžeš mať žiadnu podprsenku. Ani športovú, nič.
Je to dôležité kvôli správnemu presvetleniu a teda správnemu výsledku vyšetrenia.
Môžeš to odmietnuť, ale tak potom neviem co ti povedia v práci, keď to vyšetrenie je dôležité kvôli nej.
Hanbit sa je pochopiteľné, ale fakt ver tomu, ze laborant vidi denne XY nahých (aj úplne nahých) ľudí a berie to absolútne profesionálne. Ba dokonca môžem povedať, že mnohí z nás to už ani nevnímajú, proste je to "pracovná disciplína"
Nadych-vydych a odosobni sa od toho nachvilu. Ta chvila, co si odhalena, netrva dlho, to zvladnes.
Podla mna ak si das nejaku sportovu bez kovovych casti ako kostice/zapinanie, tak by to nemusel byt problem. Co sa tyka presvietenia, tak ked presvieti RTG kozu, sval aj ostatne tkaniva, tak sa mi nechce verit, ze nepresvieti jednu tenku latku 🤷🏼♀️ v kazdom pripade za opytanie priamo na mieste nic nedas a ked to nwbude mozne jednoducho sa vyzlecies, ved jasne ze zdravie je prednejsie ako hanba.
Ja rozumiem, ze ti je to neprijemne. Ja som kedysi nemala problem, ale teraz kojim uz druhe dieta a teda plus chudnutie priberanie v tehotenstve hore dole a moje prsia sa mi proste nepacia a je mi to neprijemne sa vyzliekat aj u lekara, ked idem napriklad na sono a najradsej by som nesla 🙈 chapem, ze sonografistu moje prsia nezaujimaju a neriesi to, denne ich vidi xy, ale aj napriek tomu mi to je proste neprijemne.
Odev ti moze urobit falosne flaky na snimku.poziadaj radiologa aby sa porucal za tvoj chrbat alebo priamo do budky a az potom si daj dolu podprsenku.
@milanemila tak napríklad nám sa stalo to, ze poslali sme jednu pani na RTG prinosovych dutín. Priniesla snímok, doktorka normálne sa zhrozila, ze tam je nález...už takmer vystrašila pacientku, no potom našťastie sa lepšie na ňu pozrela a vysvitlo, ze pani mala pri rtg snímkovani hodvábnu gumičku vo vlasoch.🙈 Jej to vôbec nenapadlo, že to môže byť problém a laborant(ktorého to bola chyba ze ju neupozornil) bol začínajuci, a tiež mu to neprišlo na um. Ale áno, poslali sme ju bohužiaľ znovu na kontrolný snímok, museli sme, aby skutočne bolo jasné, ze ide len o tú gumičku, čiže dostala 2x zbytočne žiarenie, len kvôli chybe laboranta.
Takže v tom je problém, ono rtg samozrejme presvetli aj odev, ale môže byť skreslený až falošný výsledok. Kvôli tomu tých pár minút "nahoty" hádam prežije každý
ja ked som bola 10 rokov dozadu v zahranici na rentgone pluc, sami od seba mi dali taku koselu nemocnicnu, nemusela som sa tam promenadovat hore bez. to len na Slovensku este take nepoznaju 🙈 ale skus sa spytat a uvidis
Nie, nemozes ju mat. A odmietnut mozes kazde vysetrenie. Ale trosku nechapem tvoje pocity. Laborant tam takych, krajsich, vecsich mensich, horsich prs vidi denne desiatky, je to jeho profesia, si pacient, nie objekt na obdivovanie