Zdravim môžem mať občasné búšenie srdca od chrbtice? Mam problémy aj s krcnou aj všeobecne s chrbticou
@michaelam2 ďakujem skúsim
@patrikvida mozes jasne zajdi za de da ti lieky
@jaruna123 skúsim len moja doktorka neordinuje
@patrikvida mávam aj také ze ma bolia oči ale najčastejšie mi buši srdce
Ja som maval busenie zo zuba (fokus), trvalo to skoro rok az nasli pricinu. Zub musel von a busenie prestalo.
@kinats rok ti busilo srdce?
@patrikvida to nie stale, prichadzalo to naocakavane cez den i v noci, nepravidelne sa divoko rozbuchalo az ma donutilo do kasla a trvalo to do niekolko minut .Mal som aj nasadeny 24hod. monitor kde to jasne videli, ze to namalo vplyv na namahu ani inu zataz. Skusali kade co. Az ma kardeolog odporucil aj na zubny rontgen pre vylucenie fokusu ( a co by ste rekl doktore.... mnel ho tam )
@irusa teraz ked mam po tom uz to beriem , ako malickost z minulosti, ale nebolo mi vsetko jedno a ani ten zub nebol jednoducha zalezitost. Tahali mi ho dvaja zubari na striedacku vyse hodinu. Bolelo ma to este tri dni, ako so mnou kmasali aj tak ho nakoniec museli nastvrtit a kazde tahat zvlast (pokrutene korene, mozno prave preto sa tam po oprave spravil ten fokus)
@kinats ahoj našla som tuto tému chcem sa spitat ten zub si mala pokazený alebo nie. Ďakujem ti za odpoved
@janka2007i on ten zub priamo pokazeny nebol, len nebola dostatocne spravena korenova vypln na jednom z korenov a tam vzniklo zapalove lozisko, ktore sa z obcas zapalilo a vtedy bol problem, ten zapal ale nebol vzdy, prislo-odislo . trapilo ma to mozno aj pat-sest rokov.
@patrikvida ano moze ..ale moze ti chybat napriklad magnezium, skus doplnit