Môžem mať dve hematologičky?

25. sep 2024

Ahojte baby , ide o to , že som sa kedysi objednala na hematologiu do mesta (ZA) , no na termín som čakala veeeelmi dlho a pomedzi to sa stihla otvoriť nová hematologia v inom meste , kde som dostala termín skoro ihneď , no tam mi vyšetrili len základy ako genetika a mutácie , no to čo potrebujem ja tam nevyšetrujú. Ale vyšetrujú to v tom meste kde som mala dlhu čakaciu dobu na termín . Termín som tam ešte nezrušila a chcem teda vedieť , či si mozem ísť dať vyšetriť to čo potrebujem do ZA alebo by tam bol problém s poisťovňou a preplácanim ?? 🙂 chápete dúfam čo myslím ďakujem

matullienka
25. sep 2024

Vezmi papiere a ukáž čo ti už urobili, oni ti urobia ten zvyšok. Ja som začala chodiť do MT a keď som bola stabilizovaná povedal, že môžem prejsť pod Žilinu, no aj tak by som musela chodiť aj do MT na nejaké testy lebo v Za ich nerobia

kacena4
25. sep 2024

nie nemozes mat 2 rovnakych odbornikov druheho si mozes zaplatit za hotovost. ak ti prvy nedokaze vysetrit nieco moze ta na odporucanie (vymenny listok) preposlat do inej vacsinou nemocnicnej ambulancie

taktotedanie
25. sep 2024

Ak myslisnapr sy lep dosticiek tak to sa staci opytat a zoberu to