Môžem mať dlhodobé problémy s dýchaním so sprchovania teplou/horúcou vodou?

saimon653
14. apr 2023

Môžem mať dlhodobé problémy s dýchaním so sprchovania teplou/horúcou vodou? Bol som na kardiologii a problem so srdcom nemám.

janinah
14. apr 2023

Nie...mal si covid? Na pneumologii si už bol.?

viestta
14. apr 2023

Jedine, ze by si v tej sprche chytil legionellu.

ariannazara
14. apr 2023

A čo myslíš ze ostatný ľudia sa sprchuju studenou? Ja osobne sa kupem v horúcej vode vždy keď sa to dá a nikdy sa mi nedýcha zle 😂🫢

saimon653
autor
14. apr 2023

@ariannazara hej len ja zvyknem na seba liať horúcu vodu aj 15minut vkuse, nemôže to byt problem?

kacena4
14. apr 2023

zalezi od toho kedy mas problem s dychom ci hocikedy pocas dna ci tesne po sprche, vtedy ano

saimon653
autor
14. apr 2023

@kacena4 hocikedy počas dňa mám, ja len či to nemôže toto spôsobovať náhodou, že sa mi niečo nahromadí na plucach alebo niečo také

ariannazara
14. apr 2023

@saimon653 tak s tým prestaň a daj si 3minutovu sprchu vlažnou vodou a uvidíš zmeny

stanulienkat
14. apr 2023

Nie. Suvis to nema. Psychika ako? Chrbtica? Pri spazmoch najma v hrudnej chrbtici ma clovek pocit, ze sa nemoze dobre nadychnut. Nemas uzkostne savy?

beata_k
14. apr 2023

@saimon653 Ja mam horucu sprchu ako relax. Som tam aj cez 15 minut. Nic mi nie je. Pochybujem, ze kvoli sprche by si mal zdravotny problem.

patus_2
14. apr 2023

Nebola tu presne taká istá téma asi mesiac dozadu?

dota6
14. apr 2023

Doteraz som si myslela, že jediný následok horúcej vody na telo spôsobuje čistotu tela a duše :D ale že aj na dýchanie ma vplyv som nepočula nikdy.

irusa
15. apr 2023

Choď konečne ku psychiatrovi, pretože máš problém psychického rázu.