Môžem mať Covid?

10. feb 2022

Ahojte, uz tyzden mam priznaky najprv par dni silne bolesti hrdla, 1 den bolest svalov a oci, horucka 38,2 a teraz upchate dutiny a kychanie..bolest oci..citim sa ako pri alergií..antigen mi vyskocil do sekundy pozitivne.. je nejaka šanca ze by som bola zajtra na PCR negativna? A ako rychlo posielaju sukromne laboratória vysledky?

timejicka
10. feb 2022

No šanca je veľmi malá ,že budete negatívna pri takých príznakoch .Máme skúsenosť .

goblinko1
10. feb 2022

Mám rovnake príznaky tiež idem na pcr zajtra myslím, že vyjdeme pozitívni

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
renab
10. feb 2022

Ziadna 😉

h2
10. feb 2022

To vážne sa toto pýtaš? Máš príznaky a do sekundy výrazne pozitívny antigénový test. Na základe čoho Ti vôbec napadlo, že by si na PCR mohla byť negatívna?

mariska1989
10. feb 2022

No ja dám svoj príklad . Sobota podvečer teploty 38,6 . Zima mi bola otrasná , pálili má oči .sem tam som zakašlala a bolela hlava nedeľa to isté plus má boleli nohy od kolien dole
a antigen negatívny ..tak robím antigen v pondelok ráno nič ,pondelok večer nič .utorok ráno duch a keďže som vykašlala hlien vravym potriem paličky po hlinené a urobila antigen čiarka brutálna hneď v utorok som bola na pcr aj s deťmi keďže jednej dcére vyšiel antigen pozitívny druhá zas tiež mala teplotu 39,6 a ona tiež pozitívna a jedna aj druhá dcéra potvrdené a 3 nič moje výsledky som sa dopracovala vyvolávanim až v pondelok skoro týždeň že negatív ..popravde neverím

jaroe
10. feb 2022

ak ti ide o to, aby si zbytočne nevyhodila peniaze na PCR ak ti má vyjsť negativny, tak skusenosť kamosky - dieťa na slinovom PCR vyšlo negatívne, následne na výterovom pozitívne. Ale nebolo to samozrejme v ten istý deň, i keď príznaky už nejaký ten deň dieťa malo a aj antigen pozitívny.

autor
10. feb 2022

No ja len preto lebo uz mi raz vysiel po pozitívnom antigene negativny PCR.. ale zas to som nemala priznaky take..tak uvidime zajtra

ajka0207
10. feb 2022

Mali sme v rodine prípad, pozitívny antigen, všetky príznaky a PCR negatívne, robené opakovane.

autor
10. feb 2022

no uvidime som zvedava 😀 taky tlak na dutinách ze uz dlho som sa takto necitila

niekto2hy
10. feb 2022

Nepouzivat ZP,ustnu vodu,kvapky a dalsie napisane v podmienkach aj viac hodin,ako je odber.

mikadooo
10. feb 2022

No tak je tu šanca že ťa zle vytrú, tá je vždy...🤷. Ale myslím si že nám všetkým, ako aj tebe, je jasné, že ten covid máš, či už bude pcr negatívny alebo pozitívny.

autor
10. feb 2022

@niekto2hy myslis ze budu stacit 3 hodiny predtym nepit nejesť? Lebo ako obed si chcem dat 😂

katarina912
10. feb 2022

Môj názor: áno máte Covid

goblinko1
11. feb 2022

No ja sa ozývam mám kovid pcr teraz dosiel pozitívny 🤣 bola to
Rýchlovka len dnes ráno mi brali odber.

autor
11. feb 2022

@goblinko1 skore uzdravenie 🙂 ja este cakam

goblinko1
11. feb 2022