Ahojte, uz tyzden mam priznaky najprv par dni silne bolesti hrdla, 1 den bolest svalov a oci, horucka 38,2 a teraz upchate dutiny a kychanie..bolest oci..citim sa ako pri alergií..antigen mi vyskocil do sekundy pozitivne.. je nejaka šanca ze by som bola zajtra na PCR negativna? A ako rychlo posielaju sukromne laboratória vysledky?
Mám rovnake príznaky tiež idem na pcr zajtra myslím, že vyjdeme pozitívni
Ziadna 😉
To vážne sa toto pýtaš? Máš príznaky a do sekundy výrazne pozitívny antigénový test. Na základe čoho Ti vôbec napadlo, že by si na PCR mohla byť negatívna?
No ja dám svoj príklad . Sobota podvečer teploty 38,6 . Zima mi bola otrasná , pálili má oči .sem tam som zakašlala a bolela hlava nedeľa to isté plus má boleli nohy od kolien dole
a antigen negatívny ..tak robím antigen v pondelok ráno nič ,pondelok večer nič .utorok ráno duch a keďže som vykašlala hlien vravym potriem paličky po hlinené a urobila antigen čiarka brutálna hneď v utorok som bola na pcr aj s deťmi keďže jednej dcére vyšiel antigen pozitívny druhá zas tiež mala teplotu 39,6 a ona tiež pozitívna a jedna aj druhá dcéra potvrdené a 3 nič moje výsledky som sa dopracovala vyvolávanim až v pondelok skoro týždeň že negatív ..popravde neverím
ak ti ide o to, aby si zbytočne nevyhodila peniaze na PCR ak ti má vyjsť negativny, tak skusenosť kamosky - dieťa na slinovom PCR vyšlo negatívne, následne na výterovom pozitívne. Ale nebolo to samozrejme v ten istý deň, i keď príznaky už nejaký ten deň dieťa malo a aj antigen pozitívny.
No ja len preto lebo uz mi raz vysiel po pozitívnom antigene negativny PCR.. ale zas to som nemala priznaky take..tak uvidime zajtra
Mali sme v rodine prípad, pozitívny antigen, všetky príznaky a PCR negatívne, robené opakovane.
no uvidime som zvedava 😀 taky tlak na dutinách ze uz dlho som sa takto necitila
Nepouzivat ZP,ustnu vodu,kvapky a dalsie napisane v podmienkach aj viac hodin,ako je odber.
No tak je tu šanca že ťa zle vytrú, tá je vždy...🤷. Ale myslím si že nám všetkým, ako aj tebe, je jasné, že ten covid máš, či už bude pcr negatívny alebo pozitívny.
@niekto2hy myslis ze budu stacit 3 hodiny predtym nepit nejesť? Lebo ako obed si chcem dat 😂
Môj názor: áno máte Covid
No ja sa ozývam mám kovid pcr teraz dosiel pozitívny 🤣 bola to
Rýchlovka len dnes ráno mi brali odber.
@goblinko1 skore uzdravenie 🙂 ja este cakam
Ďakujem 💪🏼 Ak by ti vyšiel taktiež pozitívny tak tiež skóre uzdravenie 😇
Takze som pozitivna a este aj riadne vysokú naloz aj po tyzdni mam :(
Jooj :/ skóre uzdravenie prajem :/
Ďakujem 🙂
Skore uzdravenie.
No šanca je veľmi malá ,že budete negatívna pri takých príznakoch .Máme skúsenosť .