Dobrý deň chcem sa spýtať som mesiac a pól po covide
Len že som bola kontakte čo majú covid a po dvoch dňoch som začala mat podobne príznaky môže sa stať že to môžem mat dva krát ? keď mám slabú imunitu
aj 5x
Ano
Určite áno, moja sestra mala dvakrát covid za 3 mesiace :/ avšak, keď ho mala druhýkrát, priebeh bol ľahší.
nie nemozes, to su blbosti ked si mala pred mesiacom , to moze byt akurat reinfekcia..a nebudem sa o tom bavit ani dohadovat s tymi ktore pisu ze ano.cize moja odpoved na to.
@vanesa48 kolega mojho muza ma covid 2x za 3 mesiace, takze mozes. Pri omicrone su reinfekcie behom kratkeho obdobia dost bezne.
Môžeš. Ja som sa nakazila po 2mesiacoch zas, len 2-krat som mala ľahučký priebeh,čo sa nedá povedať o prvom🙂🙂🙂takže kľudne môžeš,urob si domáci antigen,mne ukázalo pozitivitu. Syn mi to dvakrát doniesol zo školy , takže aj on aj ja sme prekonali 2x.
5.7. som mala druhú dávku vakcíny. 15.11. pozitívny test na covid. 21.1. tretia dávka. Týždeň na to vysoké teploty, stále som to pripisovala imunitnej odpovedí na vakcínu, ale pre istotu mi dr spravil AG test a aj nasledujúci PCR vyšiel pozitívny. Takže v priebehu troch mesiacov mám druhý krát covid. A musím povedať že oproti delte ma tento omikron skolil na totálku
@angelinja Bohužiaľ sa mýliš. Vôbec to nie je blbosť, naopak takýchto opakovaných nákaz je v súčasnosti veľmi veľa. Čo si inak mám predstaviť pod pojmom reinfekcia?
@vanesa48 Áno, je to možné. Priebeh pri druhej infekcii sa nedá predpovedať podľa priebehu pri prvom nakazení. Niekto to zvláda lepšie vďaka protilátkam, niekto horšie kvôli oslabenému organizmu po prvej infekcii.
Samozrejme že je to možné. V okolí mám veľa ľudí čo to mali v novembri, decembri a majú to zas.
Ano