Môžem ísť von, ak som chorá, no nemám horúčku?

ivakat248
25. okt 2019

Ahojte. Som chora (strasna bolest hrdla,kaslem, bez horucky) mam doma 7m dieta. Uspavam ho bud pri mne na posteli alebo v kociku. Mozem ist von? co myslite? Pohorsim si? Nechcem malu nakazit a kebyze spolu spime,tak je tam asi vacsie riziko. Neviem teraz......

evkakozickova
25. okt 2019

@ivakat248 tak uspavaj doma v kočíky môj malý tak tiež zaspaval

martyzpp
25. okt 2019

na balkóne v kočíku ho uspi a nechaj

siska53
25. okt 2019

@ivakat248 ak sa citis na to, chod von, vyzera byt celkom.pekne.ak nie, nechod.

luthine
25. okt 2019

Daj si rúšku a malé nenakazíš😊 A vonku podľa toho, ako sa cítiš. Nieže náhodou niekde odpadneš.

saskia_98
25. okt 2019

Daj ruško a tak funguj. Ja ked mam jednu z angin, musim nosiť rúško aby sa maly nenabral. A ked sa citis na to, ze zvladnes ist vonku, tak chod.

enka81
25. okt 2019

je to len môj názor, ALE... veď ty musíš najlepšie poznať seba a svoje dieťatko, už si iste prekonala nejednu virózu a vieš ako reaguješ na lieky, zmenu teploty, prostredia,... Keď sa niekto radí ohľadom detí, alebo čo najlepšie komu zaberá napr. na hrdlo a pod., to ešte chápem, tu mi už ostáva zdravý rozum ostáva stáť...

ceresnam
25. okt 2019

Ggh

klaudiaden
25. okt 2019

Ak vládzeš, tak sa choďte prejsť aj von, ak nie, tak daj dieťatko na balkón v kočiari. Ako neviem, aké rady by si v tom to prípade potrebovala. Neumieraš - si len chorá

erika_smile
25. okt 2019

@ivakat248 podľa toho ako sa cítiš, no aj tak je riziko, že malé ochorie keď si s ním celý deň a takto špatne ti je, možno ti pomôže čerstvý vzduch 🙂