Ahojte. Som chora (strasna bolest hrdla,kaslem, bez horucky) mam doma 7m dieta. Uspavam ho bud pri mne na posteli alebo v kociku. Mozem ist von? co myslite? Pohorsim si? Nechcem malu nakazit a kebyze spolu spime,tak je tam asi vacsie riziko. Neviem teraz......
na balkóne v kočíku ho uspi a nechaj
Daj si rúšku a malé nenakazíš😊 A vonku podľa toho, ako sa cítiš. Nieže náhodou niekde odpadneš.
Daj ruško a tak funguj. Ja ked mam jednu z angin, musim nosiť rúško aby sa maly nenabral. A ked sa citis na to, ze zvladnes ist vonku, tak chod.
je to len môj názor, ALE... veď ty musíš najlepšie poznať seba a svoje dieťatko, už si iste prekonala nejednu virózu a vieš ako reaguješ na lieky, zmenu teploty, prostredia,... Keď sa niekto radí ohľadom detí, alebo čo najlepšie komu zaberá napr. na hrdlo a pod., to ešte chápem, tu mi už ostáva zdravý rozum ostáva stáť...
Ggh
Ak vládzeš, tak sa choďte prejsť aj von, ak nie, tak daj dieťatko na balkón v kočiari. Ako neviem, aké rady by si v tom to prípade potrebovala. Neumieraš - si len chorá
@ivakat248 podľa toho ako sa cítiš, no aj tak je riziko, že malé ochorie keď si s ním celý deň a takto špatne ti je, možno ti pomôže čerstvý vzduch 🙂
@ivakat248 tak uspavaj doma v kočíky môj malý tak tiež zaspaval