Môžem ísť s dcérou k mojej lekárke?

gabibarbi
1. mar 2014

Mam zdravotny problem, na hlave sa mi urobili 2 hrcky a chcem ist s tym k lekarke ale nemam kam dat malu. Priatel je cely den v robote a svokrovci tiez. Mala ma 2,5 roka. Myslite ze mozem ist k lekarske s dcerou? Nebude s tym mat lekarka nejaky problem? Dakujem za radu

sissy27
1. mar 2014

nepoznáme tvoju lekárku, takže nevieme odpovedať za ňu, najlepšie, ak jej v pondelok zavoláš a spýtaš sa, prípadne každý lekár musí ordinovať 1 deň v týždni aj v popoludňajších hodinách, tak ísť vtedy a malú nechať niekomu na starosti... ja by som sa ani nebála, čo na to lekárka, ale aby mi dieťa v čakárni nenachytalo nejaké zbytočné choroby...

janinah
1. mar 2014

môžeš

brisilda
1. mar 2014

kludne chod aj s malou ...... mne sa viac krat stalo, ze ma uprednostnili 🙂 zial tiez som nemala kde nechavat maleho kedze sme sa odstahovali a nikoho tu nemame .....ked sa musi tak sa musi a lekar to musi akceptovat ...no su vysetrenia kde dieta nemoze byt ☹ u nas napr. s tymto nema problem ani gynekolog 😉 len chuda sestricka si to uzije ked dieta place 😀

zuzkat1
1. mar 2014

Ja chodim s malou pravidelne. Nemam ju komu nechat. A nikto nikdy nemal problem

luba28
2. mar 2014

ja som bola aj u zubara s malym,...a sestricka sa mi s nim hrala,kym Dr.robil zuby,.... 🙂 🙂 🙂 nebolo inej moznosti,kedze som ho nemala kde nechat,...

katy1979
2. mar 2014

Preco by si nemohla? Ja som s nimi chodila vsade. Aj k lekarovi ci kadernicke.

zanetamatej
2. mar 2014

Ja mám takmer 3-ročného syna,u mojej zubárky som s ním bola tam sa mu zatiaľ sestrička venovala ale bola som na sono žili na nohe s ním, a tam robil neplechu, lekarka bola nervózna, tak uz ho radsej neberiem a keď treba a muž z práce nemohol prišli babka alebo dedo(z iného mesta), aj oni majú nárok na voľno v práci - mali priepustku od lekára ako doprovod s členom rodiny na návštevu lekára- preplatenú

augustovkaa
2. mar 2014

Aj ja chodím všade s deťmi, keďže ich nemám kde dať. Všeobecná lekárka s tým problém nemala. Ku gynekologovi a zubarke ich neberiem. Mohli by mať problém. Veď sestrička zubarke mieša plomby a odsava . A gynekológ je v jednej miestnosti so sestrickou.

kiwi82
2. mar 2014

Podľa mna kľudne, ja chodím na hematologiu aj s malou, ked mi sestrička berie krv, malá ma hladká, aby ma nebolelo 🙂 len ked pojdeš ku všeobecnému tak dávaj pozor, tam je riziko, že by sa mohla malá nakaziť od chorých ľudí, predsa je stále ešte tá chrípka.

cicimotinka
2. mar 2014

Ja si myslím, že kľudne môžeš... ja chodím tiež, už sa mi párkrát podarilo, že som musela ísť aj s obidvomi... ale je pravda, že idem tak pred obedom, keď už je tam menej ľudí... aby som nedošla do nejakého "návalu bacilov"... ale zase niekedy sú ľudia milí, že "pani, choďte s tým maličkým, my máme čas"...

bambinkaa
2. mar 2014

ano. uvidis co Ti povie, ale ja som nezazila nikde negativny pristup. Iba v cinsokm obchode, kde mi povedali ze s kociarom tam ist nemozem, tak co mam nechat dieta 3 mesacne vonku pred obchodom? tupci. Viac som tam nesla. Ale v inych zariadeniach kde su inteligentni ludia a s normlanym pristupom sa toto nikdy nestalo.

lejlla
2. mar 2014

tiez som nemala nikdy problem zo syncekom ked bol so mnou...

ejmi25
2. mar 2014

Mňa bolelo zub moja zubarka už mala po chytilo ma to o 1 poobede malú doma 8 mesačnú no čo keď? Zavolala taxík a išla som vzal ma druhý zubár a mala vo vajcu cusala takže som mala stastie

bianca
2. mar 2014

najprv som si myslela ze je tato otazka zart,Ale vidim ze nie.Nechapem preco by s tym mal byt problem.Jedine ze sa TY bojis infekcie