Dnes som objednana na ockovanie a zobudila som sa s bolestou hrdla. Mozem absolvovat ockovanie? Inak mi nic nie je.
@mariova99 keď už si objednaná chod a povedz to lekárovi pri vypisovani dotazníka. Ja som tak tiež bola nakapata s nádchou a bolelo ma hrdlo. Ale u mňa to trvalo už skoro dva týždne v čase očkovania a povedali mi, že pokiaľ nemám teplotu len toto tak ma zaockuju. Ale zase tebe keď to začalo len dnes, ťažko povedať čo sa z toho vykľuje. Nič sa nestane, aj keď nepôjdeš, príde ti náhradný termín.
@mariova99 no to moze byt obycajna bolest hrdla, ale aj covid. Ockovat sa s nejakou prebiehajucou infekciou je dost velke riziko. Ani deti nicim neockujem, ked su chore, lebo nevies, ci to bude len mala bolest hrdla, alebo daco vaznejsie sa ukaze. Sesterka dostala covid, aj cela rodina a maju to skomplikovane nejakou bakteriou, uz vsetci 4 vratane babatka, maju tyzden 39 horucky. Radsej to odloz, ked budes uplne fit.
Určite nie, môže sa jednať aj o covid.
@mariova99 ja by som pocas bolest hrdla nesla posunula by som to, urcite to nie je dobre
@nevenka presne … covid skomplikuje hlavne to ked sa prida bakteria… preto je dolezite nasadit antibiotika, presne koli bakterii aj ked covid je virus..
@nikpa tak jasne oni teraz povedia na vsetko ze nie je problem zaockujeme vas aj tak, ale mala by som svoj rozum ktory mi hovori v case bolesti hrdla alebo prechladnutia a podobnych zalezitosti radsej pockat
@akinom0077 vdaka, preobjednala som sa radsej
@akinom0077 chytila som to opakovane od malého zo škôlky, bola som otestovana a okrem nádchy a škrabania v hrdle mi nič nebolo. Takže môj rozum mi vtedy povedal, že idem, plus mi to odobrila lekarka. A som tu živá, zdravá a zaočkovana 😄 ale každý si sám pozná svoje zdravie a podľa toho nech sa rozhodne.