dobrý večer, prosím vás potrebujem poradiť súrne. Od soboty večera ma neskutočne boli jeden zub. Myslela som si ze vydržím do zajtra a pojdem k svojmu lekárovi. Teraz mam ale aj bolesti ucha a necítim si polku tváre. Keďže v mojom kraji sú všetky zubné pohotovosti uz zatvorene, chcem sa spýtať ci môžem navštíviť aj klasickú pohotovost? Ďakujem za odpovede
@viki2205 urcite. Mozno ti daju aspon nejake lieky proti bolesti. To mi je luto 😕 ze mas take starosti. Mala som to tiez, a bolo to hrozne.
Ďakujem. Len sa bojím ze zbytocne pojdem 30km na pohotovost a pošlú ma tam do kelu
@viki2205 jasne,ze ta poslu do kelu. Co by ti tam s tym urobili? Daju ti Ibuprofen?
skusit ist do ineho kraja na zibnu pohotovost alebo vydrzat do rana a ist na zubnu pohotovost na normalnej nemaju co spravit so zubom
Ak by som aj isla na pohotovost a predpise mi liek nejaký tak ho nemám kde vyzdvihnúť keďže dnes je všetko zatvorene aj pohotovostné lekárne.
skus mozno nahrievat infra lampou potierat dasno ak mas nejake maste na prerezavanie zubkou afty mozno vysparat ten zub a uvolnit hnis ak si opuchnuta a rano na pohotovost ale zubnu od siedmej funguju aj mimo kraj nech ti ho vytrhnu
Ja si tiež cely deň vyplachujem alpou aj domácou. Aj striedam ibalgin a flector, uz som vyskúšala aj slanú, teplu vodu. Nic nepomáha... uz som naozaj zúfalá 😪 uz asi len vydržať do zajtra
Chod chod. Ja som tak sla sice skoro rano ale bola som ko. Den predtym som nic nejedla mala v sebe asi 6 litre vody a aj som zvracala ale to z lieku ... lebo sak ja blazon nezvyknuty na tbl som si hopla valetol 1 1/2 tbl 😀😀😀. Jak mi ho vytiahla normalne som stastna bola 😀😀😀
Oh a neskutocne som sa bala az zimnicu som mala 😶 ... zaujimave na tom bolo to ze den predtym tusim alebo 2 dni predtym zomrela mi zubarka a mna v ten den zacal zub boliet a aj sestru 😒
@viki2205 fuuuha, no ak máš zápal alebo niečo také, to už ani lieky nepomôžu! Rozmýšľam, ze co ešte by si si dala, ale nič ma teda nenapadá! Ja som si tiež vyplachovala aj slivkou domácou, alpou! Už len ten zubár ostáva! Ja som si tiež povedala, že nieje nič horšie asi ako bolesť zubu, aj ten pôrod som v pohode prežila, ale zuby to je iný des! Nemáš doma švédske kvapky??? Ešte možno tým by som to vyplachovala
Nemáš doma, alebo niekto v rodine/priatelia infra lampu ? To by ti mohlo uľaviť od bolesti. Mne pomohla veľmi.
@eliska13 práveže nie, mala som nedávno zápal okostice. Po vytrhnuti sedmičky. Pomohalo mi teplo. Aj zubar odporučil skúsiť najprv infra lampu, nahrievat a ak by bolelo viac vtedy chladiť. Mala som dvoje atb, musela som chodievať vyťahovať hnis, no bol to horor. Ale lampa mi ozaj uľavila
áno