Som človek, ktorý fajčí a neviem si od toho odvyknúť, ale nie som zas nejaká tuhá fajčiarka. Včera sa mi však stala nepríjemná vec, zistili mi genitálny herpes. Všetky potrebné informácie ohľadom tohto ochorenia mám, ale nikde nemôžem dostať odpovedať na svoju otázku - smiem fajčiť pri genitálnom herpese??
smies robit co chces, ak tym neobmedzujes inych, aj jest muchotravky, pit kyselinu, sypat si do oci sol... je to len tvoje zdravie a je na tebe ako s nim nalozis...
ty fajčíš šuškou? 🙂
ak napíšeme že nie prestaneš? tak nesmieš.... inak nevidím suvis teda ak nefajčíš genitaliemi...
v ktorom regione su teraz jarne prazdniny?
Záleží čo fajčíš 😀
no moja teraz si ma pobavila som sa skoro pocikala :D:D::DD: dikes ..za dobru naladu. jasne ze mozes fajcit, pri genitalnom herpese ..t oakoby si sa pytala.. ze ked budes masturbovat ci otehotnies ??
fajcenie skodi zdraviu ... a to fajcenie, ktore zdraviu neskodi, momentalne tebe robit neodporucam 😀
myslis, ze robis cislo s fajciacou vaginou a potom si potiahnes ustami? To by som nerobila. A samozrejme, nemozes nechat nikoho lizat ta tam dole 😎
pokial sa ti z fajky bude dymit tak mozes urcite,... 😀 😀 😀 😀 😀 😀
fajcit co ci komu co? 😀
ja len odpoviem na otazku : fajcit mozes pri akejkolvek diagnoze ktora na svete existuje...neexistuje clovek co by ta mohol zastavit ak ta tvoje vlastne svedomie a zmyslanie nezastavi.