Zdravím Vás, mam otázočku. Včera som bola ťahať zub, bol tam zápal, po vytiahnutí nastal ráno opuch a boli ma ďalší zub vedľa trhaneho, ktorý je ale zdravý. Trhany bol na súkromnej pohotovosti, takže už z psychického vypatia som sa zabudla pýtať ci môžem na to užívať ATB DALACIN, nakoľko ich aj známym z okolia na extrakciu predpisujú. Viem ze všetko je individuálne, každý prípad, len či to nemôže uškodiť. Za prípadné rady ďakujem
Musíte brať antibiotiká plus lieky na bolesť. Držím prsty a sucitim. Bolesti zubov sú mega zlé
ano berte Dalacin.
Na extrakciu sa ATB nepredpísujú, iba pri komplikáciach. a vôbec nie automaticky. Bolesť a opuch na druhý deň po extrakcii je normálna. Niekedy to môže trvať aj dlhšie, ale to neznamená že ATB to skrátia.
Ďakujem pekne všetkým 😊. A asi je lepšia alternatíva pri opuchu ich brat ako nebrať
@mou222 mna to caka v sobotu, extrakcia, zapal, tesim sa, doma 2 deti :(
hlavne prikladaj na 20 min nieco ladove obalene v gaze a priloz na opuchnute a ber ten dalacin ak mas
Baby, a môže sa počas užívania Dalacin C konzumovať mliečne ?
@bejcsi1988 jasne, prečo nie? Ak nemáš zákaz od dr, resp sa nepíše o tom v letáku, tak nevidím problem
@yollanda oki dakujem pekne 😊 píšu tam len čo sa iných liekov týka a alkoholu ... a že obsahujú laktozu, nič viac 🙂 tak to by malo byt ok 🙂
Dalacin ti MALI automaticky dať!