Dobry deň chcel by som sa opýtať pred mesiacom my zistili kvasinky na dvanástniku a nejaké bacile na žalúdku + zápal žalúdka , musel som prestať cvičiť bral som veľa atb prešlo od vtedy zhurba 3 týždňov kontrolu mám o 2 týždne mám prísnu diétu dávam si pozor a chcem sa opýtať či mi môže uškodiť na žalúdok a proste tráviaci systém keď budem cvičiť a nebudem brat pri tom nijaké doplnky (proteín atd...) len strava .
@banan313 spytaj sa lekara. Ja som mala zdrav. problemy, ze sa mi vratila 2x po sebe blba chripka, a lekar mi zakazal cvicit na 6 tyzdnov. To vies, ze som po 3 tyzdnoch veselo nacupitala do fitka a do par dni som lezala doma 😀 s chripkou. Cvicenie pomaha imunite, ale ak ju nemas, tak si mozes uskodit. Ale ja blba nikdy nelezim, vzdy beham okolo dietata, cvicim, vymyslam a som dopadla s terminom na imunologii pre opakovane choroby. Fitko som pol roka nevidela - a neviem kedy sa tam dostanem 😒🙄
Ďakujem 😄
@banan313 taktiez si myslim, ze postupne mozes zacat cvicit. Ved cvicenie je na vsetko dobre (samozrejme, ked je to s mierou)
Tiež si myslím naoisak som tu na modrom koníku aj jednej doktorke a povedala že cvičenie mi len doporučuje ale určite by vynechala na nejaký čas preparáty ktoré som bral pri cvičení (proteín atď..) pretože som mal zápal žalúdka a ešte niesom v poriadku celkom tak zatiaľ aspoň tá strava dík..
@banan313 cvicenie poporuje imunitu, nasadila by som kvalitne probiotka a normalne cvicila, neviem co s tym ma protein, ved kvasinky sa zivia sacharidmi, nasadit low carb stravu 🙂