Dobrý deň, idem sem po radu. Aktuálne čakám na termín operácie. Bojím sa práve že mi dajú termín v deň kedy budem mat MS. Mám si potom ten termín preložiť alebo je to v poriadku keď budem v lokálnej anestéze a operovana hoci budem v dni cyklu? (na termín čakám už vyše pol roka)….
@gulka123 ďakujem 🙂))
Možno závisí aj od druhu operácie, ale ja som šla na laparoskopiu v celkovej anestéze a tiež mi musela meniť termín, lebo som mala mať menštruáciu.. najlepšie je opýtať sa keď ti budú volať dátum operácie
Ahoj, ja som išla na obyčajné vybratie krčných mandlí v lokalnej anesteze a dva krát mi to preložili kvôli MS. Údajne vtedy viac hrozí krvácanie. Ja osobne by som nešla na operáciu keď mám MS, preložila by som to 🙂
Asi zalezi od typu operacie. Mne operovali urgentne slepak, prave mi koncil cyklus a vsetko bolo v poriadku.
Operáciu nespravia. Mňa tiež poslali domov.
Mna operovali cez silnú menštruáciu,doktor povedal že nevadí a musela som si dať tampón Operácia žlčníka.
Mne operacia vychadzala plus minus na termin menstruacie, tak som isla ku gynekologovi a predpisal mi lieky na oddialenie menstruacie. Myslim, ze sa to volalo Norethisteron. Po dobrati prisla normalna menstruacia. Problem vyrieseny 🙂
Ahoj... hovorí sa, že citrónová voda dokáže MS oddialiť...
Ja som raz v lete píla stále len to a menštruácia neprišla celý mesiac až tak sa oddialila... 😀
Ak máš pravidelnú, vieš kedy ju máš a dali by ti presne taký dátum tak skus ten citrón ;)