Dd
Dobrý deň chcela by som sa spýtať som v karanténe s mužom aj deťmi. Muž pozitívny a my sme dnes boli na PCR testoch.po 9 dňoch. Výsledky ešte nemám.Mozem byt pozitívna a mať príznaky až na 10 deň karanteny? Ďakujem
@janai1 a aký mal priebeh ? Tak to som prekvapená že až tak neskoro. Ja som myslela ze sa človek rýchlejšie nakaziť keď sme nonstop v kontakte.
@karkulka89 ved práve, mama, brat a jeho priateľka ti mali príznaky hneď od začiatku a keď im už bolo dobre som si myslela ze je kľud a zrazu otec na 16. Deň.... Otec mal teploty nad 38°C, potenie, silný kašeľ, slabosť, únava, veľa spal
@karkulka89 môžes byť pozitívna...ja som bola pozitívna na 9.den a bez príznakov...
@karkulka89 nasi isli na PCR na 10 den karanteny, na 11 den vysledky a otec mal priznaky az vecer
@kacusik69 až na 11 deň mal príznaky?
Tak výsledky chodia cca na druhý deň?
@karkulka89 ano, vecer mu zacal kasel, teplota... ja som bola pozit. prva, o dva dni mama mala priznaky, na 5. den mama pozit antigen, otec negat, na 10. den boli na PCR a zvysok uz som pisala
@karkulka89 dcéra mala príznaky až na 11.den,zrovna v deň pcr testu, ja som mala na 4.den
ano môžeš od 3 do 25 dni cca ako kto len tych 5 dni ma väčšina
@karkulka89 ja som pozitívna 11,deň v karanténe príznaky takmer žiadne ,muž bol na pcr na 8 deň je negatívny ale ešte chce ísť posledný deň karantény na antigen ...chceli sme to mať obidvaja naraz ale asi nie 🤷
Moj muz bol pozitivny este aj po dvoch mesiacoch
Áno mozes. Svokra mala dokonca 2 testy neg a potom príznaky a pozitív. Najskôr to mal svokor, o týždeň švagriná a svokra až 14. deň po švagrinej príznaky.
@karkulka89 sestra bola prva s prace ,potom deti a svagor to vobec nechytil.A bol fur pri nich .Takze mozes to dostat aj nemusis ....Musis pockat na testy ....
@karkulka89 v podstate 🤷♀️ otec mal príznaky až na 16. deň (po 7. dňoch karantény pozitívny PCR)