Môžem ako 25-ročná dostať infarkt?

30. nov 2023

Môžem ako 25 ročná dostať infarkt? Pred časom som bola na pohotovosti, kde som mala také príznaky, ale nakoniec sa to vylúčilo, len T-vlny boli pozmenené a vysoký pulz... Dnes som mala ,,živý sen" v ktorom sa mi nedalo nadýchnuť a dostala som infarkt. Keď som sa zobudila, ešte pol hodinu som mala zvláštny pocit na hrudi, pichanie pri srdci... A aj teraz ráno mám taký zvláštny pocit.. Mám toho veľa, veľa stresu, zdravotné problémy u dieťaťa..... však to mnohé poznáme, čo to mohlo byť.

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
mikadooo
30. nov 2023

Zdá sa mi, že máš nejaký zdravotný problém (tiež ma ako prvé napadla tá tetánia - stres je spúšťač). Na infarkt to nevidím, ale ja tvojom mieste by som šla za obvoďákom a popísala mu tieto stavy. Podľa mňa to nebude "nič Vám nie je".

autor
30. nov 2023

@miriam11 tým trpím, resp. mám ju diagnostikovanu, tetaniu, ale prejavy mám iné.

anjelicek26
30. nov 2023

Staci spankova paralyza...

autor
30. nov 2023

@mikadooo ak ho dnes stihnem, tak sa pri ňom zastavim

mimi3008
30. nov 2023

Panicke ataky mozno

miriam11
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
aiana24
30. nov 2023

Bolo by dobre vyriesit stresove situacie co ta trapiav zivote... viem ze sa to lahsie napise ako urobi, ale skus sa zamysliet ci sa da nieco robit s tym co ti sposobuje stres (zmena postoja, zmena prostredia...).

adrianap83
30. nov 2023

V mojom okoli bol prípad u 28ročného, lenže on cvičil, bral kadečo, takže tie svinstva boli spúšťač.
Myslím, že si len vo veľkom strese. Tetania ma rôzne príznaky, môžu sa, myslím si,aj meniť. Ale daj sa vyšetriť. Drz sa.