Ahojte môžem absolvovať operáciu ak mám bradavicu na nohe. ? Nieje to problém. ?
@katika1811 čo ti budú operovať? Inak nie je problém
@sweet20 pupocny pruh
@stellarstar pupocny pruh
@katika1811 A čo má bradavica na nohe spoločné s pupočnym pruhom.
@anna777115 neviem preto sa len pýtam 🙂
@
@katika1811 Nie, bradavica na nohe nemá ako brániť v operácii pupočneho pruhu.
Odstranenie bradavice je minutova zalezitost, objednaj sa u sukromnej koznej, tam by si mala dostat termin hned - ale s operaciou toto nekoliduje
😂😂😂 asi ten spln alebo čo .....
@zuzanka.zuzu 😂😂😂
Bradavica nie je infekcna ani " choroba" imunity. Mozes podstuput operaciu. Ak mas pochybnosti spomen bradavicu ked budes na predoperacnom vysetreni.
@zuzinka888 .....bradavice sú infekčné,dokonca veľmi vysoko infekčné.A sú spôsobené vírusom,s ktorým telo bojuje.Takze áno,sú aj ochorením imunity.Vlastna skúsenosť
@mb2021 nemám oslabenú imunitu všetky vyšetrení mám ok len mám bradavicu 😂ale už roky ju mám
@beataxxx nie je uuplne minutova, niekedy treba aj 2 navstevy a co sa tyka terminu, ked som hladala koznu tak aj sukromne s platbou 60 eciek davali termin o par tyzdnov v BA
Zadarmo to nie je, to je pravda, ale ja by som na sebe bradavicu niekolko rokov nezniesla, raz som mala na nohe a zmizla az po 6-7 navstevach, najprv laser, to len bolelo a nic, az tekuty dusik pomohol
@katika1811 aku operaciu?