Dnes som podstupila kyretaz po samovolnom potrate a o 5 dni potrebujem
cestovat lietadlom. Moze sa nieco stat? Ak niektora mate nejaku skusenost, prosim, napiste.
Preco by si nemohla, ja som na druhy den bola riadne v praci .
tu kde byvam, chodia zeny na UPT na iny ostrov lietadlom, t.j.rano letia, podstupia potrat na sukromnej klinike(viem, ze to nie je tvoj pripad, ale zena je na tom po zakroku podobne ), a poobede letia naspat
Ide mi o to, ci ten tlak nesposobi krvacanie.
@tenerifka Nemala si pravdu. Letela som o 5 dni a asi po 2 hodinach po pristati som zacala silno krvacat, stalo sa to vo vlaku, ktorym som pokracovala dalej v ceste.
Hroza a des!!! Kusy zrazenej krvi a to som predtym mala len spinenie. Nechapem, kde sa tolko krvi nabralo. Za tym uz nic. Dufam, ze to uz bude v poriadku, Momentalne nemam ziadne bolesti, ani teplotu. Hrozny zazitok!!!!!!!
Tymto chcem upozornit aj ostatne zeny, aby takuto vec nepodcenovali.
@taskataska
@taskataska lenze mna na to lekar upozornil. Nenapisala som to do prispevku, len som chcela vediet, ci sa to uz niektorej stalo . Nechcela som verit lekarovi
Ale uz som musela odcestovat lebo som tu bola ,2 tyzdne a to je dlho ak pracujete v zahranici, nehovoriac o financiach za ubytovanie a za lekarsku starostlivost, nemam slovenske poistenie.
@marica61 To je otázka na tvojho lekara nie na zeny na MK. My tvoj zdravotny stav nepoznáme.