Liecim sa na vysoky tlak beriem lieky kazde rano 1 tbl., uz je to trochu lepsie ako bolo ale pride aj chvila ked proste citim horucavu v hlave a je to pravdepodobne z tlaku, tlak sa mi neda odmerat kedze ho nemam pri sebe a som v praci mimo sk.Aj ked sa z chuti smejem tak citim horucavu a tlak v hlave neviem ci to ma suvis s tlakom, ale proste neni mi dobre.Mal niekto nieco podobne?Vsetky vysetrenia som mal Ok az na ten tlak, ktory je primarny nevieme zistit pricinu, mam 23 rokov a chcem aby sa to upravilo.A psychiku mam si myslim ze v poriadku len uz dlhsie mam stresove obdobie atd tak ci nahodou aj z toho ten tlak nemoze byt.Dakujem za odpovede.
zo stresu tlak vyletí raz - dva
@deti95060810 praveze ono sa to stava aj ked nemam stres, aspon ho nepocitujem napriklad v robote si robim kludne ale zrazu trochu nervy a uz citim horucavu
No na toto pozor. Áno je to mimo stresu. Väčšinou keď už človek je uvoľnený. Toto sú varovné signály tela, že človek má spomaliť, neriešiť, relaxovať. Ak sa toto podcení môže to skončiť škaredo. Vyhorenie, úzkosti alebo depresie...a to už veru je beh na dlhé trate. Obmedziť stres, ihneď 😉
Určite áno psychika, stres ...si ešte dosť mladý na lieky na tlak.Sportujes, nemáš nadváhu?si drazdivejsi preto hneď pri strese Ti je horúco, znervoznies..a z toho zase stúpa tlak začarovaný kruh.Najdi si ventil beh, prácu na dvore niečo kde sa odreagujes
@luccija miernu nadvahu mam kedze mam 82kg na 175cm, sport malo co neni cas, je to tak ze som nervoznejsi a potom je to asi zacarovany kruh mna len najviac trapi ten tlak inak by som sa citil super
Ano moze stres.