Dobrý večer prosím Vás o radu . Môže trvať brušná chrípka týždeň ? 1 deň vracanie a potom 3 dni kľud a dva dni zase hnačky ? Dnes sme boli na odberoch , vytere . Výsledky až o týždeň .😥🙏
@toffifee0902 to bude skôr niečo iné ako brušná viróza
@nikpa dcéra mala brušnú virózu a on to od nej chytil zvracal , potom prešlo . To bol štvrtok , piatok sobota nedeľa pondelok bol kľud a utorok streda štvrtok má hnačku cca 4 krát denne . Úplne odmieta jesť . Nechce nič . Len cukríky a čokolády . Ja som zúfalá , len placem nakoľko je vysoký a chudý a už aj pochudol . Strasny stres mám... Má 4 roky .
@toffifee0902 tak ak sa pchá cukríkmi a čokoládou, ani sa nečudujem..... po zvracaní by malo tak malé dieťa mať niekoľko dní diétu a nie sa pchať sladkým
@panelacikova nie nepcha sa ... Diétne nechce nič jesť ... Len pýta cukríky . Ja mu ich nedávam samozrejme 😥
@toffifee0902 však to už musí byť hladný.... to by zjedol aj suchár od hladu
@toffifee0902 uvidíš podľa vyterov. Nám takto na preskacku hnackovali obidvaja, potom bolo niekoľko dní kľud a začali znova a naraz. Jednému zobrala dr výter a pozitíva Salmonela. Či to predtým bola len červená viróza alebo to tiež malo súvis už s tou salmonelou neviem. No co sa týka toho hnackovania a nechutenstva tiež sme si užili, jeden len suché kekse po dvoch dňoch a suché rožky pýtal. Hlavne aby pil a rehydratacny roztok mu daj. Snáď to rýchlo prejde, držim palce.
Nám sa aj črevná viróza zvykne tak dlho ťahať. Úplne v pohode na etapy a kým sa všetci členovia rodiny prestriedame, trvá to i mesiac.
@toffifee0902 moze mala som to tak v lete 2020... z toho 4-5 dni teploty do 39, raz bolo fajn a potom silne krce v bruchu ☹ hnackovanie. Este tyzden po som sa nevedela normalne najesť
@toffifee0902 Salmonela??