Môže toto všetko spôsobovať chronická nadcha?

modraorchidea
21. feb 2022

Ahojte . V septembri mi bola zavedená tamponáda. Po vybratí ma bolela celá dierka a ešte počas tamponády som mala na tej dierke z vonka a pri vchode malé biele vyrážky( asi infekcia) . Bola mi zobrata krv a crp, ktoré som mala zvýšené. Nasadené troje ATB ani po nich nekleslo. To bolo cca v októbri. Odvtedy mi bola brána krv crp beha hore dole max do 29 , sedimka bola 70/80, ale cca pred mesiacom už klesla na 10/21. Bolo mi robené CT Pnd, krv vyšetrená od onko markerov po rôzne iné, x vyšetrení no nič nenašli. Bol mi odobratý výter po dobrati ATB a bol negat. Stále mám problémy s tou dierkou, stále ma stipe, bolí, po smrkani hocikedy krv. Zatekaju mi hlieny, sopel nemám vôbec a ráno ako sa vysmrkam a vyplujem hlien je zelený....občas mám pocit ako keby sa mi tá dierka zapchala. Predminulý týždeň u krcneho popozerala všetko asi kamerou od hlasiviek cez uši...povedala, že mám tu sliznicu asi poškodenú tou tamponadou. ..a že to môže byť chronické, alebo chronická nadcha. Dala mi narosan a bactroban masť na vytieranie. Oči má stále stipu a v kuse mám pocit ako chorá ako keby som mala nádchu. Občas ma bolí aj hrdlo a po chvíľke prejde. Už som z toho zúfalá a Aj tie hlieny má dosť trápia a otravujú. Stále ma stipu oči aj keď zavriem, aj okolo očí aj pod očami. Najnovšie minulý týždeň mi dala krčma propolisovy sprej do nosa a nejakú robenu mastičku. Z čoho to všetko moze byť? Má niekto podobné skúsenosti? Už si pripadám ako hypochonder. Sedimentacia , crp aj leukocity stále zvýšené.

luccija
21. feb 2022

@modraorchidea alergická nie si?alergia zvykne robiť zle v dutinách a chronickú nádchu.Vytery Ti robili nemáš zlatého stafylokoka?

modraorchidea
autor
21. feb 2022

@luccija vytery robili viackrát...bolo to ok. Alergická? Neviem....bola.som na imuno....urobil mi len tie vpichu do ruky a to bolo všetko ok