Baby ktoré ste mali problémy so žlčníkom,ako sa to u vás prejavovalo? Už dlhšie má bolí pravy bok,ale nie pod rebrom ako pri kameňoch zvykne. Taktiež má bolí pod pravým ramenom a najnovšie má začala trápiť aj kyselina. Chodim po dr ale zatiaľ niekto nič. Na sono brucha som ešte nebola. Teraz má poslal k neurológovi. Ja už neviem.
@kiki23 ano ja mavam, mna bolieva pod pravou lopatkou a potom sa bolest rozvinie okolo celej hrude . Akoby ma stahoval ostnaty drot. Vacsinou ma boli raz dvakrat do roka. Po orieskoch alebo zalievanej kave. Snazim sa vyhybat drazdivym potravinam
@panelacikova robil mi iba odbery v rámci preventívnej prehliadky,takže tam sú asi pečeňové nie sú, že?
Nemusí to byt žlčník, kľudne to môže byt oblička. Mám skúsenosť. Bolesť pod pravým rebrom, tiež najprv že žlčník až po sone brucha ma poslali k urologovi
@kiki23 mali by tam byť aj pečeňové. mimochodom, prečo ťa neodoslal na gastro? či gastráč ťa odoslal na neurológiu? nerozumiem celkom príspevku, prepáč
@panelacikova originál som išla ku nemu že má bolí práva strana krížov, poslal ma na urológiu,pretože som mávala často zápal moc.mechura, tam bolo všetko ok, neskôr ma rozbolelo aj pod ramenom, tak ma poslal na neurologiu a medzi tým mi začalo to pálenie záhy.
Pytaj sa na sono brusnej dutiny
Zápal ti zo sona zistia.
@kiki23 a krvné testy boli urobené? napríklad také pečeňovky?