Môže to byť žlčník?

kiki23
16. feb 2020

Baby ktoré ste mali problémy so žlčníkom,ako sa to u vás prejavovalo? Už dlhšie má bolí pravy bok,ale nie pod rebrom ako pri kameňoch zvykne. Taktiež má bolí pod pravým ramenom a najnovšie má začala trápiť aj kyselina. Chodim po dr ale zatiaľ niekto nič. Na sono brucha som ešte nebola. Teraz má poslal k neurológovi. Ja už neviem.

panelacikova
16. feb 2020

@kiki23 a krvné testy boli urobené? napríklad také pečeňovky?

marticka85po
16. feb 2020

@kiki23 ano ja mavam, mna bolieva pod pravou lopatkou a potom sa bolest rozvinie okolo celej hrude . Akoby ma stahoval ostnaty drot. Vacsinou ma boli raz dvakrat do roka. Po orieskoch alebo zalievanej kave. Snazim sa vyhybat drazdivym potravinam

kiki23
autor
16. feb 2020

@panelacikova robil mi iba odbery v rámci preventívnej prehliadky,takže tam sú asi pečeňové nie sú, že?

jeanne14
16. feb 2020

Nemusí to byt žlčník, kľudne to môže byt oblička. Mám skúsenosť. Bolesť pod pravým rebrom, tiež najprv že žlčník až po sone brucha ma poslali k urologovi

kiki23
autor
16. feb 2020

@jeanne14 u urológa som bola obličky v poriadku.

lenka2710
16. feb 2020

@kiki23 mna pri žlčníku bolelo pod oboma rebrami, mala som ho podráždený! Po pár dňoch diéty v pohode, sono bolo ok
Pýtaj sa aj na gastro, manžel mal tiež ten problém, plus ho bolel aj hrudník a zistili mu vred a akasi klapka mu nefunguje, preto ho aj zaha veľmi palila

hettinka
16. feb 2020

@kiki23 mna nebolelo nikdy pod rebrom, ale vzadu v strede v chrbte a pálenie záhy som mavala tiež.
Insk, ja som mala zle pečeňové až keď už som mala silný záchvat, dovtedy krv v norme a 33 kameňov sa muselo tvoriť dlho.

panelacikova
16. feb 2020

@kiki23 mali by tam byť aj pečeňové. mimochodom, prečo ťa neodoslal na gastro? či gastráč ťa odoslal na neurológiu? nerozumiem celkom príspevku, prepáč

kiki23
autor
16. feb 2020

@panelacikova originál som išla ku nemu že má bolí práva strana krížov, poslal ma na urológiu,pretože som mávala často zápal moc.mechura, tam bolo všetko ok, neskôr ma rozbolelo aj pod ramenom, tak ma poslal na neurologiu a medzi tým mi začalo to pálenie záhy.

janka54321
16. feb 2020

Pytaj sa na sono brusnej dutiny

amanda654
18. feb 2020

@kiki23 mna pichalo pod pravým rebrom a spravili mi ultrazvuk a mala som zápal sliznice žalúdka ,lebo som mala aj kyselinu.

kiki23
autor
18. feb 2020

@amanda654 a zistili to na sone alebo na gastro si musela?

elumina
18. feb 2020

Zápal ti zo sona zistia.

amanda654
19. feb 2020

@kiki23 na sono