Dobrý deň mám tlak na hrudi akokeby zvieranie a vystreluje to do hrdla neviete čo to môže byť často som vystresovany a mám strach ze som nijak vazne chorý. Mám to intenzívnejšie od kedy som zažil pocit akokeby mi začalo rýchlo byť srdce a začal som sa báť bolo mi na odpadnutie a necítil som si nohy celý som sa triasol neviete prosím vás co to môže byť mám strach z toho tlaku alebo zvierania na hrudi. Pred pol rokom som bol na kardio a všetko ok mal som aj holter a aj ten bol v poriadku.
vitaj v klube tetanikov (panikárov) 😔 pokiaľ máš kardio ok a sám si uvedomuješ, že si teraz viac vystresovaný, odpoveď je jasná.. zvoľniť tempo, čo najviac oddychovať, spať, správne hlboko dýchať, Mg, .........
Úzkostná porucha, panicka porucha, tetania... vyber si
Navstivte vseobecneho lekara a rieste psychiatricke vysetrenie
@antonko12 tak to je jasne, treba anxiolityka aspoň ak sa upraví spánok bude lepšie.. Z čoho sa máš cítiť dobre keď nemáš spánok? Telo si ne oddýchne, hlava tiež nie, to je dookola.. Človek ktorý má úzkosti ma malo energie a naopak. Ak dáš telu to potrebné, vitamíny, spánok, kvalitná strava, byť v prítomnosti(nemyslieť na somariny) cvičenie, tak potom sa budeš cítiť oveľa lepšie...
@antonko12 keď máš strach, navštív svojho Dr.
Hádam tvoj strach neznížia komenty tu od zien😁 ani jedna ti neurčí diagnózu.